Stokke Steps kinderstoel

Adviesprijs vanaf € 179
8.3

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.6/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.7/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Handig vanaf de geboorte te gebruiken met wipstoel
  • Groeit met je kindje mee
  • Stabiele kinderstoel
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Mooie stoel maar wel prijzig
  • Jammer de uitstekende poten

De Stokke Steps, de naam zegt het al, in stappen groeit deze kinderstoel volledig met je baby mee. De Stokke Steps zit zo slim in elkaar dat je zelf kan bepalen wat je wilt. Wil je een wipstoel voor op de grond, of wil je de wipstoel op de kinderstoel, of wil je gebruik maken van het babysetje. Met deze kinderstoel kan het allemaal. Wel dien je er rekening mee te houden bij aanschaf van de Stokke Steps dat alles los te verkrijgen is. Dus de wipstoel, kinderstoel, babyset en het tafelblad. Je kunt zelf bepalen of je de Stokke Steps helemaal compleet wil of dat je alleen de kinderstoel of de wipstoel neemt. De wipstoel en de kinderstoel zijn namelijk los van elkaar gewoon te gebruiken.

De Stokke Steps als wipstoel…
Deze wipstoel is naast dat het een gewone wipstoel is ook nog een wipstoel die op de Stokke Steps kinderstoel bevestigd kan worden. Zo heb je dus in een eenvoudige beweging een hoge wipstoel die op tafelhoogte staat. Voor ouders met rugproblemen natuurlijk een uitkomst, want dan hoef je dus niet meer zo vaak te bukken. De wipstoel is super plat opvouwbaar en kan makkelijk opgeborgen worden. De wipstoel heeft verder maar 1 stand en kan dus niet helemaal plat gelegd worden.

De Stokke Steps als kinderstoel…
Dan de kinderstoel. Deels van hout zoals we gewend zijn van Stokke en deels van kunststof. Een strak uitziende kinderstoel met een gebogen leuning en een verstelbare voetensteun. De kinderstoel is uit te breiden met een ergonomische babyset, waarmee je kindje zijn eerste hapjes aan tafel mee kan eten. Voor de stoel zijn los ook nog het tafelblad en een extra kussen zitje bij te bestellen. En niet te vergeten dat de wipstoel ook op de kinderstoel gemonteerd kan worden.

Handig zo’n uitgebreide kinderstoel die volledig naar wens is aan te passen. Van lage wipstoel naar hoge wipstoel, van hoge wipstoel naar kinderstoel met babyset tot de kinderstoel waarvan je kindje lang plezier zal hebben. Een kinderstoel voor de leeftijd van 0 tot…. tja, dat is wat we van Stokke gewend zijn. Ik zit nog steeds op de Stokke stoel van mijn kinderen. Het frame is overigens in 2 kleuren te bestellen en de zitting voor de wipstoel en het zitje voor in de kinderstoel in meerdere kleuren. De bekleding van de zitting is in de wasmachine te wassen.

De Stokke Steps kinderstoel is de enige kinderstoel waar je gebruik van kunt maken vanaf de geboorte door de wipstoel erop te zetten totdat je kindje zelfstandig kan zitten.

De Stokke Steps kinderstoel gebruiksaanwijzing.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail