Met trots wordt deze meeneem kinderstoel de One2Stay gepresenteerd. Eindelijk is er een lichtgewicht kinderstoel die eenvoudig is in te klappen en zéér makkelijk is mee te nemen. Door de solide en stevige uitvoering is de One2Stay niet alleen te gebruiken als stoel voor buiten de deur, maar is het uitermate geschikt als de kinderstoel voor thuis, die je ook overal mee naartoe kan nemen! Het gemak: De One2Stay opvouwbare kinderstoel weegt slechts 2kg maar is ondanks dit lage gewicht zeer stabiel (zie Europese norm EN14988-1+2:2006). De kinderstoel zit in een handige draagzak waaruit hij eenvoudig is te halen en in enkele seconden uitgevouwen is en klaar staat voor gebruik.

De zitting is gemaakt van polyester en is waterproof. Deze is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. Bij ernstige vlekken heb je de mogelijkheid om de zitting van het frame te halen en onder de kraan met een zachte borstel schoon te maken. Daarna kan je de zitting deppen met een droge doek.

De One2Stay kinderstoel bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Waar gebruikt u deze kinderstoel:
Logeren, op visite, terras, restaurant, vakantie -, bungalowpark, crèche, camper, caravan, boot, camping, maar vooral ook gewoon thuis of in de tuin. Eigenlijk is deze allround kinderstoel overal waar kinderen zijn en kinderen komen onmisbaar.

Voor wie is deze opvouwbare kinderstoel geschikt:
Jonge (mobiele) gezinnen, grootouders, oppasouders, horeca gelegenheden, camping, vakantie- bungalowparken, crèches, enz.

Het gemak waarmee deze One2Stay kinderstoel na gebruik binnen enkele seconden op te bergen is, is indrukwekkend eenvoudig en daardoor staat hij nooit in de weg.

One2Stay de kinderstoel voor thuis die je héél eenvoudig overal naartoe mee kan nemen, is verkrijgbaar in de kleuren fuchia, wit, zwart olijf goen en bruin.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail