De Ergobaby Carrier, ook wel de ErgoBaby draagzak genoemd. De Ergobaby is een sterke baby draagzak waarin je je baby vele uren kunt dragen. Het grote voordeel van de ErgoBaby draagzak is dat je je baby vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar kunt dragen. Voor het dragen van je baby vanaf de geboorte heb je wel een extra accessoires nodig de Infant Insert. Dit is een coconnetje om je baby in te leggen waarna u vervolgens je kindje in de kikker houding en in de foetus houding kan dragen.

Wij hebben de ErgoBaby draagzak samen met vele ouders uitgeprobeerd en zijn door deze draagzak enorm verrast. Het gemak waarbij het kindje op de buik op de heup of op de rug gedragen kan worden is fantastisch. De draagzak is ideaal geschikt voor ouders die het gemak van draagdoeken niet ondervinden en die makkelijk en zonder al te veel moeite hun baby comfortabel willen dragen.

De ErgoBaby draagzak bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

logo_boll_nieuw

Verkoopadviesprijs: € 109,00

Ook hebben wij in de afgelopen jaren veel vaders gehad die het een probleem vonden om met een draagdoek te lopen, al heel snel kwam dan deze stoere draagzak naar voren.

Naast het feit dat deze draagzak stoer is hebben ze ook goed nagedacht over het ergonomische dragen van uw kindje niet alleen voor uw kindje maar ook voor uw zelf. Door een correcte en corrigerende houding bij het dragen met de Ergobaby draagzak zorgt dit systeem dat u uw kindje, indien gewenst, de hele dag kan dragen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Tot 4 jaar vind ik overigens wel erg lang maar het is een indicatie dat het systeem getest is tot een behoorlijk gewicht dat u er zeker van bent dat u uw kindje kan dragen tot de leeftijd dat uw dat wenst.

Ik ben zelf iemand die veel last van haar rug heeft maar met de Ergobaby draagzak kon ik super uit de voeten. Dit komt door de brede band op de heupen waardoor het gewicht daarop gelegd werd en niet op mijn schouders of rug, wat ik met andere draagsystemen wel als zwaar en pijnlijk heb ervaren.  Ik kon toch zeker een paar uur lopen met de Ergobaby draagzak wat ik met andere draag systemen niet kon.

In het begin is het wel even wennen hoe de baby in de draagzak te doen maar al snel kreeg ik daar handigheid in. Ook op de rug zetten was geen enkel probleem meer om dat alleen te doen. In het begin is het zeker aan te raden om dat gezamenlijk te doen waarna u zoveel handigheid erin krijgt dat u het zelf kunt.

Deze drager is uitermate geschikt voor lange wandelingen, tuinieren, om het huishouden te doen, om te gaan winkelen, of op vakantie. De ErgoBaby draagzak geeft de vrijheid aan actieve ouders om te gaan en staan waar ze willen, met de baby veilig aan zich gehecht.

De ErgoBaby draagzak is de draagzak om te kindje te dragen vanaf de geboorte tot 4 jaar, op je buik, heup of op de rug. Een draagzak die lang mee gaat.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail