Minimokey draagzak dynamic

99
6.7

Algemeen

6.7/10

Kwaliteit

6.8/10

Gebruiksgemak

6.5/10

Duurzaamheid

6.8/10

Prijs

6.5/10

Pluspunten

  • Draagzak voor het dragen van je kindje in meerder posities
  • Eenmaal goed ingesteld een geruime tijd te dragen
  • Fraai design

Minpunten

  • Uitleg is wat aan de magere kant
  • Zit niet altijd even lekker voor het kindje

De Minimonkey draagzak Dynamic is een stevige, opvallend lichte babydrager die geschikt is om je baby vanaf de geboorte te dragen tot een jaar of 3. De Minimonkey draagzak dynamic is gemaakt van een gecoat, waterbestendige buitenkant met een fijne zachte katoenen binnenvoering.

Het eerste wat opvalt is dat de Minimonkey draagzak Dynamic zeer licht is in vergelijking met andere dragers. De Minimonkey draagzak Dynamic biedt 4 verschillende draag-posities:

  • kikkerhouding (voor baby’s)
  • gezicht van je kindje naar je toe gericht
  • gezicht van je kindje van je af gericht
  • je kindje op de rug

Het aanpassen van de Minimonkey draagzak Dynamic is vrij eenvoudig. Een extra insert is niet nodig bij een pasgeboren baby, omdat je baby vanaf de geboorte in deze draagzak kan dragen in de kikkerhouding. Wanneer je kindje groter is dan kunt u de beentjes spreiden zodat ze aan de zijkant van de drager uitsteken. Afhankelijk van de draagrichting dien je wel of niet ritsen te openen en flappen naar beneden te klappen. De Minimonkey draagzak Dynamic wordt geleverd met een hoofdsteun om het hoofdje van je slapende baby te ondersteunen. Deze hoofdsteun zit aan de drager vast en is eenvoudig naar beneden te klappen. De stof van de hoofdsteun is ook nog een waterbestendig.

Minimonkey heeft de Dynamic babydrager zo ontworpen dat het gewicht van uw baby verdeeld wordt over uw buik en heupen, in plaats van op de schouders, waardoor je baby zeer makkelijk te dragen is. Het is belangrijk om de brede riem op de rug (de back support) zo laag mogelijk onder op de rug te dragen. Als je het prettig vindt kun je de banden op de rug van de Minimonkey draagzak kruizen zodat ze niet van je schouders af kunnen glijden. Aan de voorzijde van de drager zit een ruimte waarin je beiden handen kunt plaatsen. Comfortabel voor ouders en lekker vertrouwd voor je kindje.

Met de Minimonkey draagzak Dynamic heb je een draagzak die je op 4 verschillende manieren kan gebruiken. De draagzak is gelijk te gebruiken vanaf de geboorte tot op het moment dat je kindje niet meer gedragen hoeft te worden.

De Minimonkey draagzak Dynamic is volledig wasbaar in de machine. Hij droogt ook heel snel in vergelijking met meer volumineuze babydragers.

Verkrijgbare kleuren zijn: grijs/donkergrijs, grijs/roze, grijs/turquoise, zwart/oranje. Heb je vragen over dit product wat wij niet kunnen beantwoorden kun je contact opnemen met de leverancier van dit product.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail