Het oog is een zeer kwetsbaar orgaan en vraagt om bijzondere aandacht en bescherming. Al heel jong staan kinderen bloot aan één of twee uur zonnestralen per dag. Licht, en vooral onzichtbaar licht (ultraviolet, infrarood) kan ernstige, onomkeerbare schade veroorzaken. Het is dus belangrijk om de ogen van de kinderen te beschermen, te meer daar zij gevoeliger voor licht zijn dan de ogen van volwassenen. Bij baby’s wordt UV bijna geheel op het oog overgedragen. Vóór de leeftijd van 1 jaar komt 90% van de UVA en 50% van de UVB op het netvlies terecht.

Toch moet u de ogen van uw kind niet zomaar met de eerste de beste bril beschermen. Er bestaan tegenwoordig nog zeer veel “trendy’’ nep zonnebrillen, die bijzonder gevaarlijk zijn. Het glas, dat van slechte of onvoldoende kwaliteit is, zorgt ervoor dat de pupil open gaat, waardoor meer licht en UV- stralen naar binnen komen en de risico’s aanzienlijk toenemen.  U weet hoe sterk een bril tegen het licht beschermt als u kijkt naar de index van de filter of de categorie.

Zonnebrillen met band 0-18 maanden

Deze zonnebril van Beaba zonder beentjes past altijd perfect door zijn verstelbare band. De band biedt meer steun en comfort. Het speciale ronde design is aangepast aan het gezicht van een baby. De zonnebril is zo ontworpen dat hij ook beter beschermt tegen straling van de zijkanten.

Zonnebrillen Classics 0-18 maanden

De Classics zonnebrillen van Beaba hebben een beschermingsfactor categorie 4, de hoogste bescher-mingscategorie die 100% van de UV-stralen tegenhoudt. Het ontwerp van de zonnebrillen is aangepast aan het gezicht van een baby. De bril zit comfortabel door het zachte materiaal en is licht van gewicht en onbreekbaar. Inclusief verstelbaar bandje en brillenkoker.

Zonnebrillen Classics 18-36 maanden

De Classics zonnebrillen van Beaba hebben een beschermingsfactor categorie 4, de hoogste bescher-mingscategorie die 100% van de UV-stralen tegenhoudt. Het ontwerp van de zonnebrillen is aangepast aan het gezicht van het kind. De bril zit comfortabel door het zachte materiaal en is licht van gewicht en onbreekbaar. Inclusief verstelbaar bandje en brillenkoker.

Zonnebrillen Flex 18-36 maanden

De Flex zonnebrillen van Beaba hebben een beschermingsfactor categorie 4, de hoogste beschermingscategorie die 100% van de UV-stralen tegenhoudt. Deze zonnebrillen zijn gemaakt van soepel elastomeer waardoor ze uiterst flexibel en onbreekbaar zijn. Met flexibele vouwscharnieren en onbreekbare glazen van polycarbonaat. Geleverd met brillenkoker en koordje.

Zonnebrillen Profil / Sport 36+ maanden *NIEUW*

De Profil zonnebrillen van Beaba hebben een beschermingfactor categorie 4, de hoogste beschermings-categorie die 100% van de UV-stralen tegenhoudt. De glazen van polycarbonaat zijn onbreekbaar. Deze zonnebrillen beschermen uw kind ook beter tegen straling van de zijkanten, door de dichte zijkanten van de zonnebrillen. Inclusief brillenkoker en koordje.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail