AeroMoov Instant reisbedje

Adviesprijs € 149,95
7.4

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.8/10

Gebruiksgemak

7.4/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

6.9/10

Wel eens een reisbedje, campingbedje gezien die in enkele seconden is uitgevouwen, maar ook zo weer ingeklapt. Met het AeroMoov Instant reisbedje is dit mogelijk. In slechts 2 seconden is dit reisbedje volledig uitgevouwen en klaar voor gebruik. Heeft je kindje geslapen dan kun je het AeroMoov Instant reisbedje net zo snel weer opvouwen in een compact pakketje die overal mee naar toe kan. Het bedje weegt niet meer dan 5 kilogram en is in 2 verschillende slaap hoogtes in te stellen. Zo kun je ook je pasgeboren baby veilig in dit reisbedje laten slapen. Merk je dat je baby zich gaat optrekken in zijn of haar bedje is het tijd om je kindje naar beneden te plaatsen. Dit reisbedje is voorzien van een kwaliteitsmatras die al in het reisbedje zit. Dit matras voldoet aan de strenge veiligheidsnormen. Het matras is 3 cm dik en biedt hierdoor voldoende ondersteuning.

Voor thuis en onderweg overal is dit reisbedje te gebruiken…

Het AeroMoov Instant reisbedje is zowel geschikt voor onderweg als thuis. Een nachtje logeren bij opa en oma, op visite bij vrienden of naar de camping, dagje naar het strand dit bedje kan overal mee naar toe. Even genieten van de tuin of op het balkon en je baby bij je met het Aeromoov Instant reisbedje kan dit. Doordat dit bedje niet meer dan 5 kilo weegt niet groter is dan 72 cm (opgevouwen) in de lengte en de breedte kun je hem heel makkelijk mee nemen. Geen gestuntel meer met het traditionele campingbedje (de bedjes die we als ouder allemaal wel kennen) die niet uit te klappen zijn of heel lang duurt voordat ze staan. Dit bedje is met 1 hand op te zetten en dat binnen 2 seconden. Zelfs met je baby in je handen is dit bedje op te zetten.

Het AeroMoov Instant reisbedje zet je met 1 hand op en dat in maar 2 seconden. Niet meer dan 5 kilogram met een goed matras. Na het slaapje ook weer makkelijk op te ruimen.

Dit reisbedje beschermt je kindje bovendien tegen weer en wind. Voorzien van een waterdichte bodem en een open zijde om toezicht te kunnen houden. Extra zijn er nog bij dit reisbedje te bestellen een zonnescherm, hoeslaken en of een muggennet.

Is dit toch niet het reisbedje wat je zocht? Wij hebben nog meer campingbedjes op onze site staan die wij inmiddels hebben kunnen aanvullen met ervaringen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail