Yepp Fietszitje Mini

Adviesprijs € 59,95
8.6

Algemeen

8.9/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.9/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Een fijn en lichtgewicht veilig fietszitje
  • Stevig en comfortabel zitje
  • Gordels verstelbaar
  • Op iedere fiets monteerbaar
  • Een een kinderstoel voor onderweg van te maken

Het Yepp fietszitje mini is het voorzitje voor je kindje om heerlijk veilig voor op de fiets te zitten en alles te kunnen bekijken wat je onderweg tegen komt. Vanaf ongeveer 9 maanden, het ligt er een beetje aan wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, kan je kindje voor op de fiets in een fietszitje meefietsen. Het Yepp mini fietszitje is hier uiterst geschikt voor. De Yepp is zeer licht van gewicht waardoor het allemaal niet zo zwaar wordt aan je stuur. Het Yepp fietszitje mini is te gebruiken tot 15 kilogram. Vanaf 15 kilogram is het verstandig om je kindje te gaan vervoeren achter op de fiets.

Het Yepp fietszitje heeft een voorgevormde zit waardoor je kindje altijd de juiste zit positie zal hebben op de fiets. Met een 5 punts gordel kun je je kindje vast zetten als je gaat fietsen. Deze gordel is af te stellen op de grootte van je kindje. Je kunt het gordeltje over het hoofdje van je kindje halen om hem vervolgens in het klik systeem vast te maken onder in het fietszitje. De schouderbanden zijn voorzien van 2 zachte beschermkussentjes zodat je kindje zich niet zeer kan doen aan de gordeltjes. Het grote voordeel van het Yepp fietszitje is dat het geen extra zitjes of kussentjes nodig heeft. Dit zitje zit van zichzelf comfortabel omdat het gemaakt is van een speciaal lichtgewicht materiaal. Door de gaatjes achter in het zitje zal er in het Yepp fietszitje mini nooit water blijven staan en heb je dus altijd een droog zitje.

Dit fietszitje van Yepp wordt aan de stuurpen van je fiets gemonteerd. De stuurpen moet tussen de 20 en de 28 mm zitten. Zodra het fietszitje is gemonteerd is het mogelijk het fietszitje met behulp van een sleuteltje van de fiets af te halen. Hierdoor kun je dus op elk gewenst moment het fietszitje van je fiets af halen. Dus zit het fietszitje een dag in de weg kun je hem heel eenvoudig demonteren met behulp van de sleuteltjes.

Met het Yepp fietszitje mini kun je veilig op pad met de fiets samen met je kindje. Heerlijk erop uit en om alles onderweg te bekijken.

Voor de Yepp zijn verschillende handige accessoires te verkrijgen waaronder een slaaprol basic, met Nijntje of het logo van Yepp. Met de slaaprol kan je kindje, als het moe is, zijn of haar hoofd daarop laten rusten. Zo kan je kindje zich nooit zeer doen als het zo moe is. Speciaal voor het Yepp fietszitje mini is een windscherm. Er is maar 1 windscherm en deze wordt rechtstreeks op de adapter gemonteerd. Het windscherm beschermt je kindje tegen wind, regen en vliegjes onderweg.

Ga je op pad met de fiets dan kun je ook de Yepp Up meenemen. Dit is een standaard voor het Yepp fietszitje mini. Deze Yepp Up kun je handig onder je Yepp fietszitje monteren en hopla je hebt een kinderstoel. Met de Yepp Up kun je je kindje overal aan tafel neerzetten. Nu heb je altijd een kinderstoel bij de hand. Wil je nog meer informatie over de Yepp is deze ook bij de leverancier te bekijken.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail