We kennen het als ouders allemaal de schik uw kind uit het oog te verliezen bij drukke gelegenheden. De meeste ouders gebeurd het bijna altijd wel een keer. Kinderen zijn zo snel dat u zich maar even hoeft om te draaien en uw kind is uit het zicht. Hoe vaak u het ook zegt tegen uw kind het kan altijd gebeuren. Er zijn al een aantal hulpmiddelen op de markt om uw kind te kunnen lokaliseren. We zijn door de leverancier van de Me Finder benaderd om deze te testen. De Me Finder zal meedoen met de genomineerde producten van 2012 en zijn benieuwd wat u als ouder van de Me Finder vindt.

De Me Finder is een hulpmiddel om uw kind terug te vinden als u uw kind uit het oog bent verloren. Allereerst wat ons opvalt is dat de Me Finder lijkt op een horloge. De Me Finder is te verkrijgen in 3 vrolijke kleuren en verschillende printjes en is voorzien van een digitaal schermpje. In de Me Finder kunt u 5 telefoonnummers opslaan met de naam erbij. De Me Finder is water resistent en is dus ook om te doen als u gaat zwemmen of naar het strand gaat. Het bandje is gemaakt van een zacht plastic waardoor deze niet zal irriteren als uw kindje de Me Finder om heeft.

Hoe werkt de Me Finder?

Door de telefoonnummers die u ingeprogrammeerd heeft in het horloge kunt u uw kind vertellen dat het op de knop moet drukken als het u is kwijtgeraakt. Dit kan uw kind laten zien aan degene die uw kind gevonden heeft. Zo kunt u gebeld worden en kunt u uw kindje weer snel terug vinden. In de Me Finder kunnen 5 telefoonnummers opgeslagen worden waardoor u niet alleen uw eigen nummer kan opslaan maar ook die van papa, opa, oma en e.v.t. de oppas.

Wij zijn net even bezig geweest met het invoeren van de nummers, maar persoonlijk vinden wij dit best lastig. Het is uiteindelijk wel gelukt! Dit is dus even een werkje, maar als u de beschrijving goed leest die bij de Me Finder zit is dit zeker te doen. Standaard zit hier de Engelse beschrijving bij.

Indien u de Me Finder al heeft zijn wij natuurlijk super benieuwd naar uw ervaring. Deze ervaring kunt u op onze site delen hierdoor maakt u kans om een van de genomineerde producten te winnen. Heeft u de Me Finder nog niet en wilt u er graag een! Bekijk de site en wellicht heeft u met een van de andere producten op onze site al ervaring. Deel deze ervaring en u maakt kans om de Me Finder gratis uit te testen. Iedere ervaring op onze site maakt kans om te winnen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail