Ga je op pad met je baby dan kan de Sunny Stroll speelboog van Tiny Love een uitkomst bieden. Deze speelboog kun je eenvoudig bevestigen aan de autostoel waardoor je baby heerlijk kan spelen in de auto. Voor de meeste kinderen is autorijden al een groot plezier maar met de Sunny Stroll speelboog wordt het alleen maar leuker. Met verschillende activiteiten op de speelboog kan je kindje zichzelf een tijdje vermaken. Doordat er veel activiteiten op de speelboog zitten zal je baby er niet snel op uitgekeken zijn. De Sunny Stroll speelboog zit vast aan de autostoel waardoor dit speelgoed niet op de grond kan vallen en je dus geen gevaarlijke situatie krijgt in het verkeer. De speelboog is zo ontworpen dat deze veilig is voor de allerkleinste.

De Sunny Stroll Speelboog van Tiny Love bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Door de speciale grijp sluitingen kun je de Sunny Stroll speelboog aan iedere autostoel bevestigen. Je klemt deze eenvoudig aan de onderkant van de autostoel en draait de grijp armen vast aan de autostoel. Nu zit de speelboog goed vast en kun je veilig op pad.

De speelboog is voorzien van verschillende speeltjes een rammeltje, een spiegeltje en knispertjes. Trek aan het koortje en de waaier gaat draaien. Er zijn verschillende materialen gebruikt dus je baby kan deze allemaal ontdekken. De Sunny Stroll speelboog heeft 2 kanten dus is je kindje verveeld aan de ene kant draai je hem gewoon om en is het speelgoed weer anders. zo blijft deze speelboog heel lang leuk. De speelboog is voorzien van stoffen haakjes waar je evt ook nog andere speeltje aan kunt hangen, bijvoorbeeld het lievelingsspeelgoed wat niet op de grond mag vallen zo houd je deze speelboog interessant voor uw baby.

De Sunny Stroll speelboog is niet alleen te bevestigen aan de autostoel maar ook aan de box of buggy. Eigenlijk is deze speelboog overal aan te bevestigen zodat je baby altijd bij de speelboog kan om ermee te spelen.

“Veiligheid in de auto is belangrijk, met de Sunny Stroll speelboog voorkom je gevaarlijke situaties in het verkeer. Met de Sunny Stoll speelboog kan je baby naar harte lust spelen in de auto zonder dat het speelgoed op de grond zal vallen.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail