Baby Shusher

39.95
7.3

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

6.0/10

Pluspunten

  • Bij onrustige baby's werkt dit heel goed

Heb jij een onrustige baby en heb je alles al geprobeerd om je baby rustiger te laten worden? Slaapt je baby ook zo onrustig en kan het moeilijk in slaap komen dan is de Baby Shusher wellicht iets voor jouw baby. Dit apparaat maakt een soort van sussend geluid die je baby rustig maakt. In eerste instantie als je dit apparaatje ziet zul je denken dat werkt toch nooit, maar er zijn al meerdere succesvolle berichten terug te lezen over de Baby Shusher. De Baby Shusher is ontworpen door ouders met huilbaby’s en is door doktoren getest en goedgekeurd. Het geluid lijkt misschien erg hard maar dit apparaat is uitvoerig getest en heeft hetzelfde volume als wat baby’s horen in de buik van mama. Dit apparaat dien je wel binnen 50 tot 60 cm van het oortje van je baby te leggen anders komt de Baby Shusher niet boven het gehuil van je baby uit.

Heb je alles al geprobeerd om je baby stil te krijgen en lukt dit maar niet dan kun je dit apparaat bij het hoofdje van je baby leggen en aanzetten. Nu zal dit apparaatje een soort sussend geluid maken die, zoals we ook op het filmpje terug kunnen zien, je baby echt rustig zal maken en uiteindelijk van in slaap zal vallen. Het geluid is je baby namelijk al gewend vanuit de buik van mama. Het is hetzelfde geluid als het bloed wat door de aderen heen stroomt wat in het lichaam heel duidelijk hoorbaar is. Dit geluid heeft je baby iedere dag gehoord, 9 maanden lang dus niet zo gek dat je baby daar rustig van wordt.

Dit apparaat is voorzien van een timer van 15 of 30 minuten en zal daarna vanzelf uit gaan. Je hoeft je baby dus niet onnodig wakker te maken om de Baby Shusher weg te halen. Je kunt de Baby Shusher gewoon in het bedje van je baby laten liggen als het ligt te slapen. Doordat het een klein apparaatje is kun je hem overal mee naar toe nemen dus ook als je baby naar het kinderdagverblijf gaat of naar de oppas of opa en oma.

De Baby Shusher is gewoon te gebruiken in combinatie met andere producten om je baby rustig te krijgen denk dan aan het inbakeren van je baby maar ook heerlijk bij papa of mama rustig worden gewiegd en gesust.

“De Baby Shusher laat je onrustige baby in slaap vallen. Dit apparaat zal door zijn sussend geluid je baby rustig maken. De Baby Shusher kun je gewoon neerleggen bij het oortje van je (pasgeboren) baby.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail