Comfort Sleep bedverkleiner

Adviesprijs € 31
7.5

Algemeen

7.6/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.8/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Ideaal om het ledikantje kleiner te maken
  • Veilig te gebruiken
  • Geschikt om pasgeboren baby's in ledikant te laten slapen

Wil je gelijk of heel snel beginnen met het ledikant om je baby in te laten slapen dan is de Comfort Sleep bedverkleiner een uitkomt. Deze zorgt ervoor dat het bedje kleiner wordt.  Nu hoeft je baby dus niet helemaal onder aan het bedje te liggen. Daarnaast lijkt het bed ook minder groot en geeft het een geborgen gevoel. Baby’s draaien en bewegen heel veel in hun slaap. In de eerste maanden wordt het advies gegeven je baby aan het einde van het bedje te leggen. Bewezen is dat het een stuk veiliger is en dat je kindje minder snel onder de dekens kan komen.

De eerste maanden is het ledikant nogal groot voor een baby. De Comfort Sleep bedverkleiner zal hierin uitkomst bieden. De Comfort Sleep bedverkleiner zorgt ervoor dat het bedje kleiner kan maken, waardoor je baby een geborgen gevoel krijgen in zijn of haar ledikantje. De Comfort Sleep voorkomt ook dat je baby niet helemaal boven in het bedje ligt als je baby in de ochtend wakker wordt. De Airvent comfort Sleep bedverkleiner kun je eenvoudig aan het matrasje van het ledikantje bevestigen door een elastische band die met klittenband vast gemaakt kan worden. De Comfort Sleep is geschikt voor alle ledikanten met een standaard afmeting. De Comfot Sleep bedverkleiner heeft een afmeting van 60 cm, dus het bedje moet minimaal 60 centimeter breed zijn.

Met de Comfort Sleep bedverkleiner kun je ook je pasgeboren baby in de ledikant te slapen leggen. Met dit kussen kun je het bedje normaal opdekken. Je baby op zijn of haar plaats blijven liggen.

Je baby hoeft door de komst van de Comfort Sleep bedverkleiner niet meer onder aan het bedje te liggen. Je baby kan gewoon boven aan in zijn of haar bedje liggen. Je baby zal dus geen risico lopen om onder de dekens terecht te komen en zal minder schuiven in zijn of haar ledikantje. Het kussen is gemaakt van een ademend materiaal en de buitenhoes is afneembaar en te wassen of 40 graden.

Is dit niet het product wat je zoekt? Wij hebben verschillende product voor het veilig laten slapen van je baby in een ledikant. Deze producten zijn inmiddels ook aangevuld met ervaringen van ouders zodat je kun bekijken of het een product is wat bij jullie gezin past.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail