Angelcare babyfoon

Adviesprijs € 104,95
8.3

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.7/10

Gebruiksgemak

8.6/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Volledig veilig om op de babykamer te zetten
  • Goed en duidelijk ontvangt helder geluid
  • Bereik van 250 meter open veld

De Angelcare babyfoon zorgt ervoor dat hij de geluiden van je baby doorstuurt. Deze babyfoon heeft 8 kanalen met een analoge transmissie

(géén DECT en dus onschadelijk voor het kind) De AngelCare babyfoon heeft een keuzeschakelaar voor stem activerende of continu transmissie. Dit houdt in dat je kunt kiezen of het toestel aanslaat indien je baby geluid maakt of dat je alles hoort wat er in de babykamer gebeurt.

De ontvanger (ouderunit) werkt met een adapter en 4 AAA oplaadbare batterijen (beide meegeleverd). Vóór het eerste gebruik de batterijen 15 uren ononderbroken opladen. De zender (babyunit) werkt met adapter (meegeleverd) en 4 AAA NIET-oplaadbare batterijen (niet meegeleverd). Er wordt geadviseerd om voor goede en volle batterijen te kiezen voor een optimale werking van je Angelcare babyfoon. Bij stroomonderbreking schakelt het toestel automatisch over op de batterij functie.

De Angelcare babyfoon geeft – door middel van een indicator lichtje –  vanzelf aan dat de batterijen vervangen moeten worden. Een zacht lichtgevend waaklichtje zorgt voor het comfort van je baby als een nachtlampje. Op de ouderunit wordt digitaal de temperatuur van de babykamer weergegeven. Verschillende functies zijn eenvoudig programmeerbaar en komen tevoorschijn op het scherm van de ouderunit.

Het bereik van deze babyfoon is 250 m open veld. Dit houdt in dat je rekening moet houden met dikke muren dat het bereik daardoor minder is dan 250 m. Indien je buiten het bereik van de Angelcare babyfoon komt heeft u de mogelijkheid tot het activeren van de ‘buiten bereik’ functie. Tijdelijke onderbreking van de geluidsontvangst is ook (Mute) mogelijk. Daarnaast is de AngelCare babyfoon voorzien van een handige riemklem op het oudertoestel (ontvanger).

De AngelCare babyfoon is van uitstekende kwaliteit en heel gebruiksvriendelijk. Een van de weinige babyfoons die vrij zijn van schadelijke staling.

Er zijn heel wat discussies ontstaan over de DECT babyfoons. In het duitse blad Ökotest hebben ze uitvoerige tests gedaan met babyfoons waarin toch wel schokkende feiten naar voren zijn gekomen. DECT babyfoons zijn namelijk schadelijk voor je kindje en het blijkt dat er daar heel veel van zijn.  Een ding is zeker, met de AngelCare babyfoon heb je een totale gemoedsrust en is deze  babyfoon vrij van schadelijke straling.

Is dit toch niet de babyfoon die je zocht? Wij hebben nog meer babyfoons op de site staan. Hier hebben wij inmiddels ook ervaringen van ouders bij staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail