De combi sleeper 4 seizoenen slaapzak is speciaal ontworpen voor alle weertypes. Door de dubbele voering is deze 4 seizoenen baby slaapzak eenvoudig om te toveren van een dikke winter slaapzak naar een heerlijk comfortabele zomer slaapzak. U heeft door deze baby slaapzak geen beddengoed meer nodig en is dus heel veilig voor uw kindje om in te slapen.

De buitenzak van deze 4 seizoenen slaapzak is gemaakt van 100% katoen met afritsbare mouwen. De binnenzak is gemaakt van 100% fleece. Deze baby slaapzak is speciaal ontworpen met ouders en deskundigen er wordt afgeraden zodra u deze slaapzak gebruikt om nog beddengoed te gebruiken.

De Combisleeper baby slaapzak bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

Er zijn 2 verschillende maten te verkrijgen van de combi sleeper. De 80 cm 4 seizoenen slaapzak is te gebruiken voor kindjes tot ongeveer 1 jaar en de 110 cm slaapzak is te gebruiken voor kindjes vanaf 1 jaar tot ongeveer 4 jaar. De combi sleeper is voorzien van een opening om uw kindje met slaapzak te kunnen vervoeren onderweg. Eenvoudig in de autostoel te plaatsen.

Wij hebben zelf de combisleeper uitgeprobeerd en zijn zeer verrast over de kwaliteit van deze babyslaapzak. Het is wel een hele uitgave deze babyslaapzak, maar het is zeker zijn prijs waard. De slaapzak is goed afgewerkt en het fijne van deze slaapzak is dat hij aan ieder weertype is aan te passen waardoor u dus geen 4 verschillende slaapzakken meer heeft maar gewoon 1.

De Combi Sleeper van Little Company is te verkrijgen in meerdere kleuren. Ecru, Zand kleur, Roze, Blauw en Donker Groen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail