Lodger Hopper

8.2

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.2/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Fijne slaapzak makkelijk in gebruik
  • Zeer goede kwaliteit ook na veelvuldig wassen
  • Ook te gebruiken in de auto zonder de slaapzak uit te hoeven doen

Minpunten

  • De mouwen zijn wat kort

Met de Lodger Hopper babyslaapzak kun je je kindje veilig laten slapen in zijn of haar bedje. Met de Lodger Hopper babyslaapzak heb je een goede kwaliteit babyslaapzak die volledig aansluit aan het lijfje van je baby. Door de speciale pasvorm bij de hals en de armen kan je baby nooit wegzakken in deze slaapzak. Natuurlijk moet je er wel voor zorgen dat je de babyslaapzak niet op de groei koopt. De Lodger Hopper babyslaapzak is er in 3 verschillende maten 50/62, 68/80 en 86/104. Doordat deze slaapzak voorzien is van lange mouwen is deze baby slaapzak zeer geschikt voor de wat koudere dagen, herfst en de winter. Deze baby slaapzak kan gebruikt worden als de temperatuur van de babykamer tussen de 13 en de 18 graden is.

De Lodger Hopper babyslaapzak is gemaakt van 80 % katoen en 20 % polyester en voelt super zacht aan. Hierdoor zal de Lodger Hopper babyslaapzak zelfs na veelvuldig wassen mooi blijven. De Lodger Hopper heeft een unieke deelbare rits met 3 sluitingen. De ritssluiting loopt helemaal door naar de achterkant van de babyslaapzak, waardoor het verschonen van je baby nog makkelijker wordt. Door de unieke sluiting kun je de slaapzak ook gebruiken voor onderweg in de autostoel. Met deze slaapzak kan je baby gewoon in de slaapzak blijven en kunt je toch de gordel van de autostoel vast maken.

De kleinste maat babyslaapzak 50/62 is ook nog voorzien van baby wantjes. Deze wantjes zijn bedoelt voor baby’s die zichzelf open krabben in het gezichtje. De wantjes zitten vast aan de slaapzak, maar kunnen indien je ze niet wilt gebruiken gewoon weg gevouwen worden. De Lodger Hopper babyslaapzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Lodger Hopper babyslaapzak is een goede kwaliteit slaapzak en door de deelbare rits is het verschonen van je kindje zeer gemakkelijk.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail