De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak is een babyslaapzak die speciaal is ontwikkeld voor alle 4 de seizoenen, de meest ideale babyslaapzak en met name voor de onrustig slapende baby’s. Zo heb je met de puckabag 4 seizoenen babyslaapzak dus een slaapzak in de lente, een zomerslaapzak, een slaapzak in de herfst en een winterslaapzak. De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak biedt veel comfort, sluit goed aan en is het hele jaar door aan te passen aan de omgeving om je baby altijd op de juiste temperatuur te houden. De zware kwaliteit, de pasvorm en de mouwtjes bieden toch nog enige beperking en zorgt voor geborgenheid. Hierdoor is de Puckabag zeer geschikt voor de volgende stap na het inbakeren van je baby. Juist datgene dat de Puckababy slapertjes zo prettig vinden! De Puckabag is alles-in-één, kortom een 4 seizoenen slaapzak! De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak is een heerlijke babyslaapzak die geschikt is voor baby’s vanaf 7 maanden en is maar liefst te gebruikten tot ongeveer 2,5 jaar. Het is misschien een grote uitgave voor een slaapzak maar je hebt er heel lang plezier van. De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak voelt super zacht aan en super mooi afgewerkt. Van hoge kwaliteit dus kan gewoon gewassen worden en zal mooi blijven.

De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak helpt bij het afbouwen van e.v.t de Puckababy. Met de Puckabag ligt je kindje altijd goed beschermd en kan zich niet bloot woelen. je kindje kan door de Puckabag minder gemakkelijk uit bed klimmen. Je kindje rolt minder gemakkelijk om van de rug naar de buik. Hierdoor is de Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak zeer geschikt voor onrustige baby’s en baby’s waarbij je moet stoppen met inbakeren.

Voordelen van de Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak op een rij:

– De Puckabag is in lengte verstelbaar en biedt al vanaf 7 maanden tot ruim 2,5 jaar slaapplezier.
– De Puckabag is gemaakt van de beste materialen en mooi afgewerkt.
– De Puckabag staat voor rust, kwaliteit en veiligheid.
– Het extra comfort en geborgenheid bevorderen de diepe slaap.
– De Puckabag is in lengte verstelbaar en het gehele jaar door bruikbaar.

“De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak is een babyslaapzak die geschikt is voor het hele jaar. Aan elk seizoen aan te passen en door zijn goede pasvorm zeer geschikt voor onrustige baby’s.”

Telkens weer aan te passen aan de temperatuur van de kamer of het nu koud of warm is. Het gemis aan comfort, warmte en geborgenheid brengt onrust met zich mee. De Puckabag 4 seizoenen babyslaapzak is een slaapzak met mouwen die heel goed aansluit aan het lijfje en de armpjes van je baby. De combinatie van pasvorm en hoge kwaliteit materialen voorkomt dat de kleintjes zich in hun bedje ‘verloren’ en onbehaaglijk voelen. De Puckabag is de meest effectieve opvolger van de Puckababy.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail