Nijntje slaaptrainer

Adviesprijs € 39,95
8.2

Algemeen Cijfer

8.4/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Heel makkelijk in te stellen
  • Helpt Op de juiste tijd leren op te staan
  • Werkt op batterijen
  • Digitale + Analoge klok
  • Instelknopjes goed weggewerkt

Minpunten

  • Oogjes maken geluid als Nijntje wakker wordt
  • Instel knopjes zijn wat klein

De Nijntje slaaptrainer zorgt ervoor dat je kindje op een gepaste tijd zijn of haar bedje uit zal komen. Je leert eenvoudig ,door deze slaaptrainer, wanneer het tijd is om op te staan of papa of mama te roepen. Jonge kinderen hebben nog geen tijdsbesef dus is het soms lastig om op een acceptabele tijd op te staan. Staat je kindje ineens om 05.30 uur naast je bed kan dit heel vervelend zijn. Je kindje wil niet meer terug naar bed en vervolgens zit je om die tijd beneden met je kindje. Hierbij kan de Nijntje slaaptrainer helpen om ervoor te zorgen dat je kindje niet uit bed zal komen en zal wachten totdat Nijntje zijn oogjes open zal doen. Dit is zo’n eenvoudig systeem dat je het zelfs hele jonge kinderen kan leren. Zijn namelijk de oogjes dicht dan is het nog geen tijd en moet je in bedje blijven. Zijn de oogjes open dan mag je uit bedje komen of papa of mama roepen. Zo eenvoudig is het.

De Nijntje slaaptrainer helpt je kind op een aceptable tijd op te staan

Deze kinderwekker werkt heel simpel door de klok in te stellen op de gewenste tijd om op te staan. De Nijntje slaaptrainer heeft naast een analoge klok ook een digitale klok aan de voorkant van de kinderwekker. Handig als je kindje toe is aan het klokkijken dan kan hij of zij zelf zien hoe laat het is. Is je kindje gewend om bijvoorbeeld om 6.00 uur op te staan en je wil dit gaan aanpassen naar 7.00 uur dan zul je dit in stapjes moeten doen. Begin met het verlengen van 15 minuten. Doe dit ongeveer 1 tot 2 weken totdat je kindje daar weer aan gewend is. Daarna kun je de tijd steeds meer verleggen naar 7.00 uur of misschien wel naar 7.30 uur.

Heb je de Nijntje slaaptrainer ingesteld op de gewenste tijd kun je je kindje vertellen dat ook Nijntje aan het slapen is en dat als Nijntje wakker is je kindje ook uit bed mag komen. Is het tijd om op te staan dan zullen de oogjes van Nijntje open gaan en het bekende liedje van Nijntje zal gaan spelen. Word je kindje eerder wakker dan kan het op het bedje van Nijntje klikken dan zal het display van het klokje licht gaan geven maar Nijntje zal blijven slapen. Dit is een indicatie dat het nog geen tijd is om op te staan.

Jonge kinderen hebben nog geen tijdsbesef, Nijntje zal je kindje hierbij helpen.

De Nijntje slaaptrainer werkt op 3 AA batterijen. Let er wel op bij aanschaf dat deze niet inbegrepen zijn. Deze slaaptrainer is verkrijgbaar in het grijs of de Nijntje kleuren. Is dit niet de slaaptrainer die je zocht wij hebben inmiddels nog meer kinderwekkers op onze site staan waar wij al meerdere ervaringen ontvangen hebben.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail