Babyzoo Gus

€ 24,95
6.3

Algemeen

6.8/10

Kwaliteit

6.0/10

Gebruiksgemak

6.5/10

Duurzaamheid

6.0/10

Prijs

6.0/10

Pluspunten

  • Handig in gebruik en makkelijk mee te nemen
  • Mooi design
  • Ook voor kinderen makkelijk te bedienen
  • Nooit meer bang hoeven te zijn in het donker

Minpunten

  • Snel leeg bij de verkeerde batterijen

Met Babyzoo Gus nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Heel veel kinderen vinden het niet prettig bij het slapen gaan dat de kamer helemaal donker wordt. Dan is een nachtlampje geen overbodige luxe. Babyzoo Gus is een speciaal lampje voor op de babykamer, kinderkamer. Dit lampje is voorzien van LED verlichting hierdoor gaat het nachtlampje lang mee en zal het niet warm worden. Wel zo fijn als je kindje bedenkt om het nachtlampje even vast te houden.

Het Babyzoo Gus nachtlampje is tevens voorzien van een timer functie. Zo kun je Gus instellen op 10, 20 of 30 minuten en zal na de gewenste tijd vanzelf uit gaan. Door deze instelling kunnen de batterijen tot wel een jaar mee gaan. Je kunt met dit lampje ook zelf bepalen of je hem in de nacht aan wil laten staan. Soms is het handig als er de hele nacht een lampje aan staat voor als je kindje in de nacht bijvoorbeeld naar de wc moet. Dit nachtlampje geeft precies genoeg licht af om de kamer te kunnen zien. Je kunt de lichtintentie zelf instellen dat is fijn, want iedere kamer is anders maar ook de wensen van je kindje kunnen anders zijn. Hierdoor kun je het lampje helemaal afstellen op je eigen wensen.

Babyzoo Gus is een klein lampje de afmetingen van dit lampje zijn: 43 x 34 x 24 cm. Hierdoor is hij niet alleen overal op de kamer neer te zetten, maar ook nog eens makkelijk mee te nemen op vakantie of een nachtje ergens logeren. Nu kan dit handige nachtlampje overal mee naartoe en bied Gus veiligheid voor je kindje in de nacht. Hou er wel rekening mee bij het aanschaffen van Gus dat de batterijen niet zijn inbegrepen.

Alle voordelen van Gus op een rij:

  • Met timer functie 10, 20, 30 minuten
  • Lichtintentie zelf in te stellen
  • Gaat op batterijen
  • Voorzien van LED verlichting
  • In verschillende leuke kleuren

Het Babyzoo Gus nachtlampje zorgt voor de juiste verlichting op de kamer voor het slapen gaan of in de nacht. Gus is speciaal ontworpen voor de kinderkamer. Dit lampje wordt niet warm en kan volledig ingesteld worden naar de wens van je kindje.

Is dit niet het lampje wat je zoekt we hebben nog veel meer artikelen over nachtlampjes geschreven.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail