Kabouternachtlampje

Adviesprijs € 49,95
7.8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

7.6/10

Gebruiksgemak

8.1/10

Duurzaamheid

7.8/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Handig mee te nemen naar de WC
  • Geen batterijen nodig oplaadstation
  • Brand 8 uur onafgebroken
  • Mooi warm licht

Dit schattige lampje is het Kabouter Nachtlampje van Beaba. Met dit nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Dit nachtlampje geeft een rustgevende verlichting en is ideaal om al mee te beginnen als je kindje nog een baby is dan kan dit lampje op de babykamer gezet worden. Door zijn mooie design staat dit kabouter nachtlampje leuk op de babykamer. In verschillende kleuren waardoor deze in ieder babykamer een mooi plekje kan krijgen.

Mooi en zachte verlichting om te gebruiken als nachtlampje voor de nacht.

Het kabouternachtlampje is voorzien van LED verlichting, hierdoor zal het lampje heel lang mee gaan en is het niet gevaarlijk als je kindje het lampje wil vasthouden. Inmiddels is het kabouter nachtlampje in 5 verschillende trendy kleuren te verkrijgen. Doordat het nachtlampje voorzien is van LED verlichting wordt dit lampje niet heet en kan je kindje dit lampje gerust vasthouden.

Nog een bijkomend voordeel van dit kabouter nachtlampje is dat hij draagbaar is en je kindje, zodra het oud genoeg is om zelf in de nacht naar de wc te gaan, dit lampje makkelijk mee kan nemen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kind dit zal doen in het donker. Door zijn design is het kabouterlampje van Beaba makkelijk vast te houden aan de kaboutermuts.

Het kabouter nachtlampje is eenvoudig mee te nemen naar de WC.

Het kabouternachtlampje is voorzien van een oplaadstation. Hier kun je dit lampje opzetten als het bijvoorbeeld een nacht blij je kindje geslapen heeft. De dag kan het lampje dan opladen om vervolgens weer een nacht van 8 uur te branden. Heel eenvoudig plaats je het lampje op zijn oplaadstation en zal het lampje gaan opladen. Het kabouter nachtlampje heeft hierdoor geen batterijen nodig.

Is dit toch niet het nachtlampje wat je zocht? Wij hebben nog meer nachtlampjes op onze site staan die wij inmiddels hebben mogen aanvullen met ervaringen van ouders. Zo wordt het maken van de juiste keuze geen moeilijke keuze meer.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail