LunQ nachtlampje en projector

29.95
8

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

8.0/10

Gebruiksgemak

8.4/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

7.9/10

Pluspunten

  • Rustige subtiele bewegingen
  • Te veranderen in verschillende kleuren
  • Zowel als nachtlampje als sterrenhemel te gebruiken
  • Bewegingen zijn stil te zetten
  • Hoge kwaliteit, mooi design

Minpunten

  • Motortje van de projectie is hoorbaar maar niet hinderlijk
  • Gaat niet uit zichzelf uit

Heeft je baby moeite om in slaap te vallen? Is je baby in de nacht erg onrustig dan kan het LunQ nachtlampje uitkomst bieden. Dit is niet alleen een nachtlampje maar ook een sterrenhemel. Dit lampje is volledig naar wens aan te sturen. Zo beschikt het LunQ nachtlampje over twee verschillende projecties een sterrenhemel of een onderwaterwereld. De LunQ projector is ook uitstekend geschikt om alleen te gebruiken als nachtlampje. Kinderen vinden het donker vaak spannend wat kan resulteren in onrust met slapen. Word je baby vaak in de nacht wakker? Dan is het fijn als er licht is in de kamer en het niet niet volledig donker is.

Het LunQ nachtlampje is Ideaal als je een onrustige slaper in huis hebt. Geschikt voor jong en oud.

Het LunQ nachtlampje kan ingesteld worden in 8 verschillende kleuren. Zo is dit lampje naar iedere wens aan te passen. Door zijn formaat en design is dit nachtlampje overal in de babykamer te plaatsen. Dit babynachtlampje is voorzien van LED verlichting daardoor erg zuinig in gebruik ook als er gebruik gemaakt wordt van batterijen.  De projector is eenvoudig te gebruiken via de meegeleverde kabel of via 4 AAA batterijen. Bij de aankoop van dit babynachtlampje moet je wel rekening houden dat deze niet voorzien zijn van batterijen. Verstandig is wel om, zeker bij jonge kinderen, gebruik te maken van batterijen. Snoeren worden op de babykamer niet geadviseerd, daarom is het belangrijk zo veel mogelijk te werken met batterijen.

Het LunQ nachtlampje, projector met een sterrenhemel is te verkrijgen in het wit. Aan de bovenkant kan de sterrenhemel gewisseld worden met een onderwaterwereld. Dit nachtlampje is zeer aan te raden op de babykamer, maar heb je zelf moeite om in slaap te komen is dit ook een uitkomen om eens zelf uit te proberen.

Wil je zien hoe dit lampje werkt hieronder vind je een instructievideo van dit babynachtlampje:

FacebooktwittermailFacebooktwittermail