Bibetta slab

Adviesprijs vanaf € 9,95
8.4

Algemeen

8.8/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

9.4/10

Duurzaamheid

8.2/10

Prijs

7.2/10

Pluspunten

  • Mooie slab om te zien
  • Materiaal van de slab is erg fijn
  • Goed schoon te houden
  • Zeer aan te raden

De Bibetta slab is een slab die gemaakt is van neopreen. Dit is hetzelfde materiaal waarvan wetsuits gemaakt worden. Het grote voordeel hiervan is dat de Bibetta slab geen vocht doorlaat waardoor je kindje onder de slab gewoon droog blijft. Door de neopreen is deze babyslab zeer flexibel en zorgt er dus voor dat deze comfortabel is bij het dragen van de slab. Is de slab na het eten vies geworden dan kun je hem gemakkelijk schoon maken onder de kraan. De slab kun je nu eenvoudig droog maken met een doek en kan vervolgens weer aangetrokken worden. Door het materiaal zal deze slab dus niet nat aanvoelen en kan gelijk weer gedragen worden na het schoonmaken. Zitten er vlekken in die je er met de hand niet meer uit krijgt, geen probleem! De Bibetta slab kan gewoon in de wasmachine gewassen worden. De Bibetta slab is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden. De omvang van de bovenkant van de slab die om de nek van je kindje wordt gedragen kan worden versteld van 21 cm tot max. 26 cm. De lengte van de slab is 21 cm en de breedte van de slab is 20 cm.

De Bibetta slab is een handige slab en ook zeer geschikt voor de echte knoeiers.

Heel praktisch bij de Bibetta slab is dat er onder aan de slab een opvang bakje gecreëerd kan worden. Dit doe je door het extra stukje stof aan onderkant van de slab om te vouwen. Hierdoor creëer je een speciaal opvang vakje zodat het eten niet meer op de grond kan vallen. Ben je klaar dan kun je het opvangbakje gewoon weer terug vouwen om vervolgens het slabbetje weer schoon te kunnen maken.

De Bibetta slab komt met een aantal trendy en fleurige slabben met een grappig printje of gewoon zonder printje. Voor zowel stoere meiden als jongens. Deze babyslab is dus niet alleen functioneel maar ook nog een leuk om te zien.

Gemaakt van neopreen zodat deze zeer snel en makkelijk weer schoon te maken is.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail