De Klean Kanteen Roestvrijstalen flessen zijn wat ons betreft een ideale vervanger voor de traditionele kunststof flessen of glazen flessen. Het kan best zo zijn dat deze flessen de toekomst zijn en de traditionele flessen zoals de kunststof en de glazen flessen uiteindelijk door de komst van de roestvrijstalen flessen volledig komen te vervallen.

De Klean Kanteen RVS Flessen zijn wellicht niet de goedkoopste in de aanschaf maar daar in tegen gaan deze flessen wel een heel leven mee. Uitgerekend met deze flessen bent u dus een stuk goedkoper uit en zorgt u ook nog voor een goede bijdrage aan het milieu. Twee vliegen in een klap…

We hebben al velen kunststof flessen,  glazen flessen, kunststof drinkbekers voor naar school uitgeprobeerd.Wij hebben hieronder de punten op een rij gezet die wij ondervonden aan de test van kunststof en glazen flessen.

De nadelen van kunstof en glazen flessen zijn:

– bij een paar keer gebruiken enorm lekken
– deksel sluit na een paar keer niet goed meer
– door het op de grond vallen stuk gaan (dit kan al na een paar keer!)
– glas breekt direct als het de grond raakt (glazen babyflessen getest)
– niet weten of het schadelijk is (bij kunststof schoolbekers staat dit niet altijd vermeld!)
– kunststof beker vergeten in de tas direct vieze geurtjes

Bent u ook op zoek naar een duurzame fles of beker voor naar school, een dagje weg, voor op vakantie en natuurlijk ook voor het dagelijkse gebruik is een RVS fles absoluut aan te raden. Bij deze flessen weet u zeker dat er geen schadelijke stoffen in zitten, duurzaam zijn, onderdelen te vervangen zodat meerder toepassingen mogelijk zijn. Door de komst van de RVS flessen zijn de mogelijkheden oneindig geworden.

De Klean Kanteen Roestvrijstalen flessen zijn ideaal voor onderweg en thuis gebruik. De drinkbeker met een vervangbaar AVENT tuutje is geschikt voor jonge kinderen waardoor deze fles met uw kindje mee groeit. Voor de Klean Kanteen zijn verschillende onderdelen apart te bestellen en zijn ze te verkrijgen in verschillende trendy kleuren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail