Bib Second Control flessenwarmer

Adviesprijs € 74,95
7.2

Algemeen

7.3/10

Kwaliteit

7.1/10

Gebruiksgemak

7.2/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Makkelijk en snel opwarmen
  • Ontdooi functie
  • Kan speentjes steriliseren
  • Veilig en altijd de juiste temperatuur

Minpunten

  • Niet geschikt voor borstvoeding op te warmen

De Bib Second Control flessenwarmer van Beaba is de eerste flesverwarmer die op stoom werkt. Door zijn speciale warmte sensor kan deze flessenwarmer van Beaba heel nauwkeurig de temperatuur meten van de voeding. Of dit nu een babyfles is of een potje is. Daarnaast heeft deze flessenwarmer ook nog een ontdooi functie en kan hij de speentjes steriliseren. Een multifunctioneel apparaat die weinig ruimte in beslag neemt en prima op ieder aanrecht past. Let wel op dit apparaat is niet geschikt voor het opwarmen van borstvoeding. Dit omdat de fles openstaat in de flessenwarmer.

De Bib Second Control flessenwarmer, warmt in een paar minuten d.m.v. stoom een flesje of potje op.

De bediening van de Bib Second Control flessenwarmer is zeer eenvoudig. Op het bedieningspaneel aan de voorkant van de flessenwarmer geef je aan wat je wil. Opwarmen 2 standen (kamertemperatuur of lichaamstemperatuur 37 graden), ontdooien of steriliseren. Deze flessenwarmer zal alles opwarmen of het nu in glas of kunststof zit. Door het gebruik van stoom zal de fles en of potje super snel opgewarmt worden. In een paar minuten is je fles of potje klaar voor gebruik en is het veilig om aan je baby te geven. Natuurlijk is het belangrijk als zelf ook nog even de temperatuur te controleren.

Deze flesverwarmer kan naast opwarmen ook ontdooien en steriliseren.

Deze flessenwarmer is geschikt voor alle flessen. Je hoeft er dus geen extra flessen voor aan te schaffen. Bij deze flessenwarmer zit een speciaal netje waar de speentjes in kunnen om te worden gesteriliseerd. Deze flessenwarmer is niet groot en zal weinig ruimte in beslag nemen. Zo kan hij dus makkelijk op ieder aanrecht blijven staan.

We zetten alle voordelen even op een rij voor je:

  • Warmt binnen 2 minuten een fles of een potje op
  • Voorzien van een ontdooi functie
  • Kan speentjes steriliseren
  • Altijd de juiste temperatuur

Is dit toch niet de flessenwarmer die je zocht? Wij hebben verschillende flessenwarmers waarbij wij ook verschillende ervaringen hebben mogen ontvangen van ouders. Lees de ervaringen en maak de keuze voor de flessenwarmer die bij je past.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail