Food Face kinderbord

5.7

Algemeen

7.2/10

Kwaliteit

7.0/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.0/10

Prijs

0.0/10

Pluspunten

  • Ideaal om van het avond eten weer een feest te maken
  • Zwaar bord dus blijft goed op tafel staan
  • Mag in vaatwasmachine
  • Ook bij veelvuldig gebruik blijft het bord goed.

Minpunten

  • Kan stuk is van aardewerk

Heb je een kind wat slecht eet dan kan het Food Face kinderbord een uitkomst zijn. Dit kinderbord is voorzien van een gezicht waarmee je met eten het gezichtje kunt verfraaien. Van een dame tot een heer of gewoon iemand met lang haar of kort haar. Nu kunt je met het Food Face kinderbord een feest maken van ieder maaltijd. Kies het favoriete gezichtje uit voor je kindje en laat je fantasie los me de groente, spaghetti of met het toetje. Met het Food Face kinderbord maak je van het avond eten een bijzonder moment en een grote kans dat je kindje uitgedaagd wordt om het gezicht op te eten. In elk geval de de haren het hoedje de wenkbrauwen of de baard…

Met dit bord wordt eten met je kind weer leuk en echt kinderspel. Vanaf een jaar of 2 ervaren de meeste ouders dat de kinderen makkelijk nee zullen zeggen bij het avond eten. En zijn bij de groente die op het bord zullen liggen. Het eten kan dan omdraaien tot een gezellig moment van de dag naar een heel vervelend moment. Waar ze eens geen probleem mee hadden om op te eten is het nu bij elke hap, bah wat vies of weigeren ze te eten. Met de Food Face maakt je het eten uitdagend en kun je iedere dag een ander gezicht maken. Zo kunt je je kindje op een andere manier naar eten laten kijken. Hierdoor kan het eten wat ze eerst niet lekker vonden ineens weer super interessant zijn. Er is toch niets leuker dan de doperwten hoed op te mogen eten.

Met het Food Face kinderbord maak je van het eten weer een groot succes. Geen drama’s meer tijden het avond eten. Maak iedere dag een ander gezicht…

Het bord is gemaakt van aardewerk waardoor het gewoon de wasmachine en de magnetron in kan. Het bord is vrij zwaar, waardoor dit bord goed op zijn plek blijft staan op de tafel. Je zult merken dat je kindje moeite heeft met het bord optillen waardoor het bord op de tafel blijft staan i.p.v. door de lucht vliegt. Het Food Face kinderbord kent 2 varianten de dame en heer.

Helaas is het Foodface kinderbord op dit moment niet leverbaar. Zodra wij weer een online winkel hebben gevonden waar dit bord verkrijgbaar is zullen wij dit op de siite vermelden.

Heb je toch een moeilijke eten en wil je daar verandering in brengen hebben wij nog meer handige producten die daarbij kunnen helpen. Met bepaalde hulpmiddelen kan het eten ineens super interessant worden en kan je kindje met alle waarschijnlijk ineens wel al zijn groente opeten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail