Napper Nursery Wallet

Adviesprijs € 11,95
7.6

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

7.7/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Altijd schone borstcompressen
  • hygiënisch en fraaie verpakking
  • makkelijk onder de kraan schoonspoelen

Minpunten

  • Niet helemaal afgesloten

De Napper Nursery Wallet van KipKep is speciaal ontworpen om borstcompressen hygiënisch te kunnen opbergen en mee te nemen als je weg gaat. Ben je moeder en geef je borstvoeding dan is het belangrijk om altijd borstcompressen bij je te hebben. Met de Napper Nursery Wallet borstcompressen etui kun je eenvoudig een paar borstcompressen mee nemen. Nu heb je als je gaat wandelen of een boodschap gaat doen altijd je borstcompresssen bij de hand. In deze handige etui kun je zowel weggooi borstcompressen bewaren als wasbare borstcompressen.

De Napper Nursery Wallet bestaat uit een etui die je met een drukknoopje dicht kan doen. In het etui zitten 2 vakken waar de borstcompressen bewaard kunnen worden. Het etui is van een waterafstotend materiaal gemaakt waardoor je borstcompressen niet nat kunnen worden in je tas als er per ongeluk iets lekt. Dit is ook handig als je wasbare borstcompressen wilt bewaren als ze reeds gebruikt zijn. Ze zijn eenvoudig in dit etui te bewaren zonder dat het kan gaan lekken.

De KipKep Napper Nursery Wallet is gemaakt van ECO vriendelijk materiaal en is PVC vrij. Het borstcompressen etui dient met de hand gewassen te worden, deze mag niet in de wasmachine en niet in de droger. De Napper Nursery Wallet borstcompressen etui is verkrijgbaar in het grijs, roze of blauw met een printje. Zo heb je ook nog een gezellig etuitje bij je.

Waar de Napper Nursery Wallet wellicht niet voor bedoeld is maar wat wel zeer praktisch is, is om het te gebruiken als verkoeling. Doe een klein koelelement of een ijsklontje in het etuitje en je kunt indien je last hebt van je borsten, je borsten koelen. Zeker in het begin van de borstvoeding kan het nog wel eens nodig zijn je borsten te koelen. Gebruik dit etuitje om mee te koelen, je kunt hem namelijk ook even in je bh leggen. Zo is dit etuitje dus niet alleen handig bij het meenemen van borstcompressen.

 

De Napper Nursery Wallet een gezellig en handig etuitje om je borstcompressen mee te voor onderweg. Nooit meer vieze en losliggende borstcompressen in je tas.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail