Deze baby schommelstoel van Fisher Price is ontworpen om mee te nemen voor onderweg of voor ouders die wat minder ruimte hebben en toch het gemak willen van een schommelstoel. In tegenstelling tot de grotere ocean wonder schommelstoel heeft deze schommelstoel bijna dezelfde functies. Zo is deze savespacer schommelstoel voorzien van 5 verschillende snelheden en 2 verschillende standen de zit stand en de lig stand, zo kan u uw baby heerlijk laten slapen in deze schommelstoel. Een muziekmobiel met 6 verschillende liedjes en volumeregelaar.

Het voordeel van het speelgoed van Fisher Price is dat het van een enorme hoge kwaliteit is, niet altijd even goedkoop maar u zult merken dat het speelgoed wel heel lang mee gaat. U krijgt met deze schommel waar voor u geld. De Ocean Wonder baby schommelstoel is voorzien van een afneembare hoes en is te wassen op 30 graden.

Voor de veiligheid is deze schommelstoel voorzien van een 5 punts gordel en voldoet de Ocean Wonder aan alle veiligheidseisen. Geschikt voor het gebruik vanaf de geboorte.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail