Baby Amazonas Koala hangmat

€ 99.95
7.7

Algemeen

7.8/10

Kwaliteit

7.9/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

7.6/10

Pluspunten

  • Heerlijk je baby schommelen
  • Bied rust en troost
  • Veilig en goedgekeurd
  • Van duurzame materialen gemaakt

Heb je een onrustige baby? Dan is de baby Hangmat Amazonas Koala misschien iets. Dit baby hangmatje is speciaal ontworpen voor de allerkleinste. Je pasgeboren baby kan hier namelijk heerlijk in slapen en lekker gewiegd worden. Het hangmatje voldoet aan alle strenge veiligheidseisen en is voorzien van een TUV keurmerk. De baby hangmat Amazonas Koala is makkelijk in en uit elkaar te halen zonder te schroeven. Ga je een dagje weg dan kan dit baby hangmatje gemakkelijk meenemen. Zeer licht in gewicht waardoor het meenemen geen enkel op stakel oplevert.

De baby hangmat Amazonas Koala is voorzien van een 3-punts gordel, waardoor je baby stevig in dit hangmatje zal liggen. Hou er wel rekening mee dat je je baby nooit alleen achter laat in het hangmatje. Is het lekker weer buiten dan kun je heerlijk je baby naast je te slapen leggen in de Koala baby hangmat. Ideaal voor onrustige baby’s, waarbij je zelf ook een beetje rust krijgt door je baby naast je heerlijk te wiegen. Het Koala hangmatje is ook ideaal als je baby een voorkeurshouding heeft. Doordat het hoofdje aan alle kanten ondersteund wordt voorkom je een afgeplat hoofdje. Een hangmatje drukt niet op de buikwanden hierdoor zul je merken dat je baby minder buikkrampjes zal ontwikkelen. Ook dit zal je baby wat rustiger kunnen maken.

Met het schommelen van een baby is bewezen dat dit de coördinatie en het ontwikkelen van het evenwicht van een baby positief beïnvloeden. Kortom het wiegen en schommelen van je baby heeft vele voordelen en zal zeker rust en troost met zich mee brengen. Nu kun je rust bieden voor je baby op gepaste tijden per dag veilig en comfortabel. Ga je op vakantie of een paar dagen weg. Geen probleem je kunt de babyhangmat gewoon meenemen. Makkelijk zonder monteren in en uit elkaar te halen.

De hangmat Amazonas Koala is speciaal ontworpen voor de allerkleinste en is ideaal voor onrustige baby’s.

Is dit toch niet wat je zocht wij hebben nog andere baby hangmatjes op de site staan. Inmiddels hebben wij al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen en deze zijn terug te lezen bij ieder product.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail