Tiny Love Rock Napper Wipstoel

Adviesprijs € 99
8.2

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.4/10

Duurzaamheid

8.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Wipstoel die je ook als bedje kan gebruiken
  • Veilig om in te slapen

De Tiny Love Rocker Napper wipstoel is de eerste wipstoel waarin je baby kan spelen, slapen en eten. De Rocker Napper wipstoel is voorzien van een comfortabel matras waardoor het geen probleem is je baby erin te laten slapen of wat langer in de wipstoel te laten spelen. De speelboog op de wipstoel is volledig verstelbaar waardoor je deze op elke gewenste hoogte kan plaatsen. De speelboog is voorzien van lichtjes, verschillende melodietjes en een aantal speeltjes.

De Tiny Love Rocker Napper wipstoel heeft 3 verschillende standen. Zo heeft deze wipstoel een lig stand waarna er direct een opstaande rand ontstaat. Door die opstaande rand geeft deze wipstoel een geborgen gevoel waardoor je baby makkelijk in slaap kan vallen. Zo krijgt je baby geen prikkels van buitenaf en kan  je je baby veilig en ongestoord overal laten slapen ook als je bijvoorbeeld even lekker in de tuin wil zitten. Doordat deze wipstoel volledig plat kan is het geen probleem je baby in deze wipstoel te laten slapen. Je kunt ook nog de tril stand aanzetten wat de meeste baby´s heerlijk vinden en daarmee sneller in slaap zullen vallen.

De Tiny Love Rocker Napper wipstoel is een heerlijke wipstoel om in te spelen en in te slapen. Dit is de enige wipstoel die omgetoverd kan worden tot volwaardig bedje.

Zet je de wipstoel in de zit stand kan je baby heerlijk spelen of eten. Zodra de wipstoel in deze stand gezet wordt zullen de opstaande randen ook verdwijnen. De boog is op elke gewenste hoogte te plaatsen. Je baby kan er nu altijd bij en kan dan met alle speeltjes spelen. Is het etenstijd voor je baby en je wil dit geven als je baby in de Tiny Love Rocker Napper zit kun je de speelboog tijdelijk even verwijderen. Zo blijft het allemaal schoner en wordt je baby niet afgeleid tijdens het eten.

Door de 3 punts gordel in de wipstoel zit of ligt je kindje veilig in deze wipstoel. In een hand omdraai kun je de volledige wipstoel aanpassen aan de wensen van je baby op dat moment. Een zeer complete wipstoel deze Rocker Napper van Tinylove voor de eerste maanden totdat je baby niet meer in de wipstoel wil.

De Rock Napper Wipstoel van Tinylove is op dit moment verkrijgbaar in verschillende kleuren. Is de Tiny Love Rocker Napper wipstoel toch niet de wipstoel die je zoekt? Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven over verschillende andere wipstoeltjes. Deze zijn inmiddels uitvoerig getest en beschreven door onze testouders. Hierdoor proberen we de juiste keuze voor een product te vergemakkelijken.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail