Potette Plus plaspotje

21.99
8.6

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.8/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.7/10

Het Potette Plus potje biedt de oplossing wanneer je geen gebruik wilt maken van vieze openbare toiletten of als er geen wc in de buurt is. Je kent het als ouder vast wel. Je bent vijf minuten met je kinderen onderweg om een boodschap te doen en je kleintje roept : ‘Ik moet plassen’.  Een luier gebruiken terwijl je kleintje moet leren op een potje te plassen, is niet handig.

Met dit plaspotje heb je altijd een WCtje bij de hand. Als vouwpotje voor onderweg of als toilettrainer op elk toilet. Weg met potjes, trainers of verkleiners. Het Potette Plus potje is zowel potje als toilettrainer in één. Het potje is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen op stap of op reis, maar ook voor thuis. Zindelijkheidstraining kan nu ook onderweg.

Schoonmaken en afspoelen is niet nodig door gebruik van wegwerpzakjes. Daarnaast is het potje goed voor het milieu en je portemonnee.

Potje voor Thuis en onderweg

De Potette Plus® is een vrolijk uitziend reispotje met wegwerpzakjes. Het maakt van de nood een deugd en is makkelijk mee te nemen. Je klapt de poten uit, plaatst het wegwerpzakje met absorberend materiaal erin en laat je kindje zijn behoefte doen. Na gebruik bind je de hendels aan elkaar en gooi je het zakje weg. Je klapt het potje weer op en bergt het op in het zakje dat erbij hoort. De Potette Plus® past als toilettrainer op elk toilet. Je kinderen kunnen in elke openbare gelegenheid gewoon naar de wc, zonder zorgen over hygiëne.

Leuk wordt de toilettraining

Het grote voordeel van de Potette Plus® is dat kinderen het leuk vinden om altijd op hun eigen potje te kunnen gaan. Ook onderweg stimuleer je het zindelijkheidsproces. Met kinderen op stap zonder sanitaire ongelukjes? De Potette Plus® maakt het proces naar zindelijkheid gemakkelijk voor jou en leuk voor je kind.

Opvouwbaar potje

Het opvouwbare potje is klein en makkelijk mee te nemen naar de speeltuin, een pretpark of op reis. Het biedt zelfs uitkomst tijdens file-rijden. Maar ook thuis in de tuin is de Potette Plus® praktisch. In plaats van onderweg met een jengelend kind aan je been te zoeken naar een fatsoenlijk openbaar toilet, gebruik je de Potette Plus®. Zonder gedoe altijd op het eigen, vertrouwde potje. Een stimulans om te leren op tijd je behoefte te doen.

Toilettrainer eigenschappen

De Potette Plus® is uit te klappen tot toiletverkleiner. Kinderen die het potje zijn ontgroeid kunnen op deze manier gebruik maken van een openbaar toilet.

Je zet de toilettrainer op de wc-bril en de zijkleppen zorgen ervoor dat je kindje de wc-bril niet aanraakt. De antislipranden voorkomen dat de toilettrainer verschuift.

De Potette Plus® is een Engels ontwerp en in veel landen onmisbaar voor gezinnen op reis. In de Verenigde Staten hebben ouders de Potette Plus® verkozen tot Best Baby Product. Ook in Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk heeft de Potette Plus® al vele prijzen in de wacht gesleept. Times Online heeft de Potette Plus® opgenomen in de top tien van reisbenodigdheden voor families.

Is dit niet het plaspotje wat je zocht? Wij hebben nog meer producten op de site staan waar wij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail