BabyBjorn WC bril verkleiner

35.95
8.3

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.4/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.4/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Een heel comfortabele wc bril verkleiner
  • Zorgt ervoor dat je kindje goed rechtop zit
  • Goed te plaatsten op iedere wc bril
  • Makkelijk schoon te maken

Met de Babybjorn WC bril verkleiner, toilettrainer kun je je kindje leren op de grote wc een plasje te doen. Deze WC bril verkleiner is gemaakt van een comfortabel materiaal waardoor je kindje het niet vervelend vind om op de bril te gaan zitten. Al snel zal de WC bril verkleiner de lichaamswarmte aannemen zodat hij niet meer koud aanvoelt. Daarnaast is deze WC bril zo voorgevormd dat je kindje de juiste zithouding aanneemt bij het plassen. De WC bril verkleiner is geschikt voor zowel meisjes als jongetjes. De meningen zijn erg verdeeld over een jongetje laten staan of laten zitten bij het plassen. In de artikelen die ik gelezen heb over het juist leren plassen is het belangrijk ook een jongetje zittend te leren plassen. Dit is beter voor de blaas en zorgt ervoor dat hij zijn blaas volledig leeg kan plassen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je kindje een goede houding heeft om te plassen. Daarom is een voorgevormde WC bril verkleiner geen overbodige luxe in de wc. Naast dat het comfortabeler zit voor je kindje zal je kindje ook leren, door de voorgevormde zit, om de juiste plas houding aan te nemen. Dit kan een hoop problemen voorkomen op latere leeftijd. Naast een goede zithouding is het belangrijk je kindje goed te laten uit plassen. Kinderen hebben de neiging om direct op te staan als ze het gevoel hebben dat ze klaar zijn. Probeer je kindje te leren nog even te blijven zitten zodat de blaas helemaal leeg is.

De Babybjorn wc bril verkleiner is op iedere WC aan te passen. Zet de wc bril verkleiner op de WC bril draai aan de knop op de onderkant van de WC bril verkleiner en pas hem aan op de WC bril. Nu zit de WC bril verkleiner stevig op de WC bril en heeft je kindje bij het plassen een veilig gevoel. Contoleer altijd even of de WC bril verkleiner weer stevig vast zit. Dit voorkomt onzekerheid op de WC bril.

De Babybjorn WC bril verkleiner is te verkrijgen in het wit. De toilettrainer is makkelijk schoon te maken door hem of onder de kraan schoon te maken of met een doek af te nemen.

De Babybjorn WC bril verkleiner, toilettrainer zorgt voor een goede zithouding en neemt snel de lichaamswarmte van je kindje aan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail