De Mammae Plus Borstvoedingsbeha is speciaal gemaakt voor mama’s met een grote cupmaat. De cupmaat van de Mammae Plus loopt van 75E tot 95H. Door de komst van de Mammae voedingsbeha Plus is er eindelijk nu ook een goed passende voedingsbeha voor mama’s met een grotere cupmaat. Voor mama’s waarbij het comfort en ondersteuning zo enorm belangrijk is. Een voedingsbeha waar u zich echt een mooie vrouw in kan voelen in tegenstelling tot de reeds bestaande voedingsbeha´s in grote maten.

Bij deze borstvoedingsbeha is duidelijk te zien dat hij ontworpen is door een mama die met het probleem zat geen passende, goedgevormde, mooi uitziende voedingsbeha te kunnen vinden. Met het ontwerp van de Mammae Plus voedingsbeha voor grotere maten is niet alleen gekeken naar eigen visie, maar zijn er testouders geweest die de Mammae voedingsbeha uitvoerig getest hebben en zijn de aanmerkingen verwerkt in het eindresultaat van deze voedingsbeha. Zo is de Mammae Plus ontstaan.

Wat zijn dan toch die verschillen met een gewone voedingsbeha voor de grote cup? Allereerst zeker het uiterlijk van deze voedingsbeha, gewoon een prachtige bh om te zien. Daarnaast zorgt de Mammae Plus ervoor dat de tepel de goede stand krijgt zodat uw baby altijd op de juiste manier de borst leeg kan drinken. Bij mama’s met een grotere maat kan de tepel omhoog komen te staan waarbij u uw baby niet meer op de juiste manier kan aanleggen. Dit zal tevens kans op tepelkloven verkleinen.

De mammae voedingsbh biedt een dusdanige ondersteuning dat uw borst niet meer ondersteund hoeft te worden door bijvoorbeeld een handdoek , uw hand of een kussen. Deze voedingsbeha zal uw de juiste ondersteuning bieden.

Uniek aan de Mammae voedingsbeha plus is dat deze als enige een voorgevormde cup heeft. Hierdoor zorgt deze bh dat uw tepels en borstcompressors niet zichtbaar zijn en zal de mooie vorm geaccentueerd worden. Met deze beha kunt u heerlijk discreet borstvoeding geven in het openbaar zonder dat u zich onprettig zal voelen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail