We krijgen er als ouders allemaal een keer met het probleem te maken dat uw baby niet meer wil liggen in bad en alleen nog wil zitten. Dan is het in bad doen van uw kindje een hele klus. Hiervoor hebben ze de badring uitgevonden waarbij u uw handen vrij heeft om uw kindje te wassen en kan uw kindje zelf zitten in bad.

Voor op deze badring zitten drie verschillende vormen waar uw kindje mee kan spelen. De badring van aquababy is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren.

De aqua badring badzitje bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

logo_babypark_nieuw logo_boll_nieuw

Zijn ronde vorm houdt uw baby veilig op z’n plaats zonder hem te beperken in zijn of haar bewegingen. De Aquababy badring staat stevig vast dankzij vier uiterst krachtige zuignappen. De badring is niet alleen te gebruiken in bad maar is ook geschik om op de douche vloer te bevestigen zodat u ook zonder bad deze badring kan gebruiken.
Voor de Veiligheid gebruik badring badzitje:
Laat uw baby nooit alleen achter in het bad wanneer u uw baby in bad doet. Zorg ervoor dat u altijd bij uw baby kan indien er iets gebeurd. Het bad mag nooit tot de rand gevuld worden dus zorg voor een laagje water zodat uw baby veilig kan spelen in bad met deze badring. De Thermobaby Aquababy badring zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Zwart/Wit, Grijs/Lime Groen, Aqua/Lime Groen en Lime groen/Grijs

facebooktwittergoogle_plusmailfacebooktwittergoogle_plusmail