Lobster tafelstoel

7.5

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.6/10

Duurzaamheid

7.7/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Overal een kinderstoeltje bij de hand
  • Fraai design

Met het Lobster tafelstoeltje heb je altijd en overal een kinderstoel bij de hand. Geen ruimte in huis voor een kinderstoel dan kan dit tafelstoeltje uitkomst bieden. De Lobster is aan ieder tafelblad te bevestigen en is super veilig door zijn speciale super sterke klemhaken. Dit maakt dit tafelstoeltje niet alleen super handig voor in huis, maar ook zeer geschikt voor onderweg of op vakantie. Met het Lobster tafelstoeltje heb je altijd een kinderstoel bij de hand, want hij is ook nog eens heel klein opvouwbaar en op te vouwen in zijn eigen draagtas. Super handig meenemen dus. Nu hoef je je niet meer druk te maken of ze wel een kinderstoel beschikbaar hebben in een restaurant, want met de Lobster heb je er altijd een bij je.

Het Philp & Teds Lobster tafelstoeltje is te gebruiken vanaf 6 maanden als je baby begint met zelfstandig zitten tot ongeveer 3 jaar. Er zitten speciale tafelklemmen op waarmee je dit tafelstoeltje aan ieder werkblad of tafelblad, met een dikte van 20 tot 95 millimeter, kan bevestigen. Zeer eenvoudig plaats je dit stoeltje aan de tafel en klem je hem vast zonder de tafel te beschadigen. Zeer gemakkelijk door een ouder te bevestigen aan de tafel en niet gemakkelijk voor kinderen, wel zo veilig. Je klemt hem vast door een speciale draaiknop aan de onderkant van het stoeltje. Natuurlijk blijft het wel zo dat je je kindje nooit alleen mag laten als het in de kinderstoel zit. Dit geld voor iedere kinderstoel.

In de zitting van het kinderstoeltje zit een 4-punts gordeltje, die je altijd vast moet zetten als je kindje in het stoeltje wordt bevestigd. Een mooi en stijlvol design maakt dit stoeltje helemaal af. Het frame is gemaakt van aluminium en de zitting van een stevig onderhoudsvriendelijk materiaal. Indien de bekleding vies is geworden is deze van het frame af te halen en in de wasmachine te wassen. Het Lobster tafelstoeltje voldoet volledig aan de Europese veiligheidsnorm EN 1272.

Het Lobster tafelstoeltje is niet alleen handig voor thuis als je niet zo’n grote kinderstoel in huis wil hebben staan maar ook zeer geschikt voor onderweg. Met zijn speciale zeer stevige tafelklemmen bevestig je dit tafelstoeltje aan ieder tafel of werkblad.

Is dit niet het product wat je zocht op de site. Wij hebben nog meer handige kinderstoeltjes op de site staan.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail