De Elite Cruiser buikdrager is een buikdrager waarbij u uw kindje zowel naar u toe of van u af kunt dragen. De Elite Cruiser buikdrager is uitgevoerd met een speciale ondersteuning voor de rug van uw baby als uw kindje de wereld in kijkt. Draagt u uw kindje naar u toe zal de rugsteun extra ondersteuning geven  voor het hoofdje van uw baby. Een zeer comfortabele draagzak die u de volledige ondersteuning bied en waarbij u uw kindje een langere tijd kan dragen zonder dat u last van uw rug of schouders zult krijgen. Deze draagzak heeft brede schouderbanden en een band voor de ondersteuning op de heupen. Hierdoor heeft u totaal geen belasting op uw rug.

De Elite Cruiser is te bestellen? bij een van de onderstaande winkel(s):

Bol logo

Deze Elite Cruiser buikdrager is om te doen in 3 eenvoudige stappen. U doet eerst de heupgordel om, zet uw kindje in de draagzak, hierbij zorgt u ervoor dat u uw kindje met een hand goed blijft ondersteunen. Wij raden u aan als u nog geen draagzak gewend bent om dit de eerste paar keer met iemand erbij te oefenen. Zo zult u merken dat u dit al snel zelf kunt en u geen hulp meer nodig heeft om de draagzak om te doen. Het beste is voor dat u uw kindje in de draagzak wil plaatsen te besluiten hoe u uw kindje wilt dragen. Dit is ook gebonden aan de leeftijd in de eerste maanden is dit zo ie zo naar u toe. Als uw kindje sterk genoeg is om zijn of haar hoofdje te kunnen dragen is het ook mogelijk om uw kindje de wereld in te laten kijken. Nu u uw kindje vast hebt en de heupgordel vast zit kunt u de schouderondersteuning vastmaken. Nu zit uw kindje in de draagzak en kunt u de ondersteuning van uw hand weghalen. U kunt nu heerlijk een wandeling maken, boodschappen doen of wat dingetjes in huis gaan doen. Zo makkelijk is het gebruik van de Elite Cruiser buikdrager.

Wanneer mag uw kindje in de Elite Cruiser buikdrager?

Door de extra ondersteuning van Elite Cruiser buikdrager is het mogelijk uw baby vanaf 4 maanden in de Elite Cruiser te dragen. Natuurlijk draagt u uw kindje dan naar u toe. Heerlijk tegen papa of mama aan. Voor de beginperiode heeft de Elite Cruiser bij de beentje nog een extra klik systeem, dit gebruikt u zodat de beentjes niet door de grotere been uitsparing kan glijden. Wat wij wel aanraden is dat u uw kindje niet te lang in de draagzak draagt zeker niet in het begin. Bouw dit samen op, zodra uw kindje oud genoeg is, dit is op het moment dat uw kindje zijn of haar hoofdje kan dragen kan uw kindje langer in de draagzak gedragen worden.

Eigenschappen van de Elite Cruiser Buikdrager?

– Te gebruiken vanaf 4  tot 11 kilo
– Stevige steun voor de rug, nek en hoofdje van uw kindje
– Extra brede schouderondersteuning
– Zowel naar u toe als van u af te dragen
– Heupgordel, geen belasting op uw rug
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Elite Cruiser buikdrager waarbij je je kindje op de buik kunt dragen. Voor je baby is er een speciale en extra ondersteuning voor de rug aanwezig. Te gebruiken vanaf 4 maanden.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail