Minimonkey Voedingsschort

Adviesprijs € 22,95
8.2

Algemeen

8.5/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

8.3/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Fijn om in het openbaar borstvoeding te geven
  • Ook handig bij afkolven
  • Je baby kan rustig drinken zonder afgeleid te worden

Onmisbaar voor alle moeders die hun baby ontspannen willen voeden in het openbaar. Het minimonkey voedingsschort. Je legt de doek over je baby als je wilt voeden, en kunt door een opening naar je baby kijken. Privacy gegarandeerd, want je omgeving heeft geen zicht op jouw drinkende baby en ontblote borst en de baby kan ongestoord drinken. Ook perfect voor moeders die kolven!

Het Voedingsschort

Dankzij de licht opstaande, zachte rand van de Minimonkey voedingsschort kun je zelf naar je drinkende baby kijken. Maar de mensen om je heen zien helemaal niets! De doek bedekt je baby en je bovenlichaam waardoor je nooit meer open en bloot hoeft te voeden. In het buitenland, bijvoorbeeld Amerika, gebruiken veel vrouwen al een soortgelijke voedingsdoek. Minimonkey maakte een eigen ‘simple and smart’ ontwerp. Speciaal voor de Nederlandse vrouw die vooral voor praktische voordelen gaat. De minimonkey voedingsschort is bijvoorbeeld klein op te vouwen en daardoor makkelijk mee te nemen.

Bijkomende voordelen van het voedingsschort

Hoewel de voedingsdoek in eerste instantie bedoeld is voor het geven van borstvoeding, is het ook een uitkomst voor vrouwen die kolven. Kolven kost vaak aardig wat tijd. Met de voedingsdoek hoef je je niet langer af te zonderen. Een bijkomend voordeel van de voedingsdoek is dat je baby rustig kan drinken en niet afgeleid wordt door de omgeving. Dat maakt de minimonkey voedingsschort ook zeer geschikt voor baby’s die flesvoeding krijgen.

Simple and smart

De voedingsdoek hang je met één hand om en leg je eenvoudig over de baby. Door het luchtige materiaal heeft je baby hier absoluut geen last van. Handig detail: in de twee hoeken van de doek zijn spuugdoekjes genaaid, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. Aan de voorzijde van de voedingsdoek zit een zak waar je tijdens het voeden spulletjes als een speentje of zoog kompressen in kunt doen. In deze zak vouw je na het voeden de doek op waardoor hij heel compact wordt en je hem makkelijk meeneemt.

Het Minimonkey voedingsschort is ideaal voor moeders die hun baby borstvoeding geven of als je wilt afkolven in het openbaar. Nu hoef je niet op de WC te gaan zitten.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail