Kipkep hydrofiel deken

adviesprijs vanaf € 16,95
7.6

Algemeen

7.8/10

Kwaliteit

7.7/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Ideale grote hydofiel doek
  • Voldoende vochtopnemend
  • ideaal voor onderweg neemt weinig ruimte in de tas in

De KipKep hydrofiel deken is groot genoeg om je kids goed af te drogen. Neemt veel vocht op, waardoor je kinderen zo droog zijn met deze hydrofiel deken. De meeste van ons drogen hun baby af met een hydrofiel luier/doek. De rede van gebruik van de hydrofiel doek is meer, omdat het eenvoudiger is om je baby af te drogen na de douche of na het badderen. Een hydrofiel doek heeft de capaciteit om veel vocht in een keer op te nemen waardoor je baby of kind daardoor snel droog is.

De hydrofiel doeken zijn gemaakt van 100% katoen en zijn veel dunner dan een badstof handdoek. Wat wij van de traditionele hydrofiel doeken hebben ondervonden is dat ze vrij klein zijn. Daardoor vaak snel helemaal doordrenkt van water zijn, daarnaast zijn ze vaak alleen te verkrijgen in het wit.

De KipKep hydrofiel deken is groot, neemt heel veel vocht of en droogt makkelijk af. Ideaal na het badderen, in het zwembad of een dagje naar het strand.

Hier heeft KipKep wat aan gedaan, zij komen met de KipKep Blanker Baby en de KipKep Blanker Kid. Twee verschillende maten hydrofiel doeken de KipKep Blanker baby heeft een maat van 100 bij 50 cm en de Kip Kep Blanker Kid heeft een maat van maar liefst 170 bij 100 cm. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen je baby makkelijk kan afdrogen maar ook voor oudere kinderen wordt het afdrogen nu een stuk makkelijker. De doeken zijn niet alleen te gebruiken bij het afdrogen maar ook bijvoorbeeld als spuugdoek in de box of in het bedje van je baby. Ga je naar het zwembad of strand neem je gewoon deze handdoeken mee om af te drogen. Een hydrofiel handdoek gaat heel lang mee en door het formaat heel lang te gebruiken bij je kinderen.

Deze hydrofiel dekens zijn te verkrijgen in verschillende frisse en vrolijke kleuren en te wassen op 60 graden. Geen propvolle wasmachines meer en zijn te drogen in de wasdroger.

Is dit toch niet het product wat je zocht? Wij hebben nog meer handige producten voor in en om het bad. Inmiddels hebben wij al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen. Zodat het maken van de juiste keuze tot een product altijd een goede keuze wordt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail