Een elektrische borstkolf is vaak sneller en effectiever in het kolven van moedermelk dan een met de hand bediende borstkolf. Ze lopen uiteen van kolven voor incidenteel gebruik tot kolven voor dagelijks gebruik. Deze elektrische kolf van Medela is zeer fijn in gebruik. Met verschillende snelheden is deze borstkolf helemaal aan te passen op uw eigen wensen. Daarnaast is de borstkolf ook zeer gebruiksvriendelijk en met een druk op de knop te gebruiken. Dit stelt u in staat deze borstkolf met 1 hand te gebruiken. Er zit een opbergtasje bij zodat u deze borstkolf makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

De Medela borstkolf bestellen? Dan kan bij de onderstaande winkel:

Elektrische kolf : de nieuwste generatie

Medela maakt  het 2-Phase Expression, oftewel het 2-Fase afkolven tot de standaard. De elektrische kolf of handkolf simuleert het natuurlijke zuigritme van de baby nog preciezer dan elk ander systeem. Hiermee wordt het kolven bijzonder aangenaam, comfortabel en efficiënt.

Een elektrische borstkolf die zich perfect aan het dagelijkse leefpatroon van een dynamische moeder aanpast. Ideaal voor incidenteel of regelmatig gebruik − handig, trendy en stil.

Klassieke Borstkolven

Moeders vertrouwen al jaren op Medela’s borstvoedingsproducten. De klassieke borstkolven van Medela voldoen aan haar vele individuele behoeften.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail