Ergobaby inbakerdoek

7.5

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.7/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.6/10

Prijs

7.3/10

Het kon niet uitblijven, maar nu is er ook van Ergobaby de Ergobaby inbakerdoek. Bij het ontwerp van de Ergobaby inbakerdoek is gelet op dat de handjes op het lichaam van je baby worden gewikkeld en dat de heupjes en benen voldoende bewegingsvrijheid hebben. Hierdoor worden de heupjes niet vastgelegd en heeft je baby voldoende ruimte rond de heupen zodat je baby goed kan groeien zonder dat het belemmerd wordt door de inbakerdoek. Met de Ergobaby inbakerdoek kunt je je baby in nog geen 20 seconden inbakeren. Tevens is het mogelijk ook iemand anders je baby te laten inbakeren door de eenvoud van deze inbakerdoek. Je kunt het niet fout doen met de Ergobaby inbakerdoek. Handig voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf of bij Opa en Oma. Ligt je baby te slapen maar dient er een luier verschoont te worden hoef je de armpjes niet los te halen en kun je eenvoudig het slaapzak gedeelte aan de onderkant van de inbakerdoek losmaken. Zo hoef je je baby niet onnodig te plagen en kun je je kindje na het verschonen zo weer terug te slapen leggen in zijn of haar bedje.

Uitleg Ergobaby inbakerdoek:

Je legt je baby op de inbakerdoek om vervolgens het eerste armpje in de daarvoor bestemde ruimte in de inbakerdoek te plaatsten. Het grote voordeel hiervan is dat de armpjes van je baby niet meer uit de inbakerdoek kunnen komen. Dus ook voor sterke baby’s is deze inbakerdoek zeer geschikt. Dan gaat de hele flap over het lijfje van je baby heen en wordt deze onder de rug van je baby geschoven. Vervolgens doe je ditzelfde met het andere armpje van je baby. Dan gaat de tweede flap met klittenband over het lijfje van je baby heen en kunt je deze vervolgens vastplakken. Bij de Ergobaby inbakerdoek kunt u het gewoon niet fout doen. Nu liggen de armpjes van je baby tegen het lichaam aan. Dan is er aan de onderkant een flap die je op het buikje van je baby vastplakt om vervolgens de gehele voetenzak over de beentje heen te schijven. Nu kan je kindje heerlijk slapen zonder dat het last heeft van het zwaaien en maaien van de armpjes.

Wilt u de instructie ook nog bekijken dat kan. Wij hebben hier ook nog een duidelijk filmpje van hoe makkelijk het inbakeren wordt met de inbakerdoek van Ergobaby.

“Je baby inbakeren omdat het onrustig is en maait met de armpjes? Dat kan met de Ergobaby inbakerdoek. Iedereen kan je kindje inbakeren met de Ergobaby inbakerdoek.”

FacebooktwittermailFacebooktwittermail