Koeka wikkeldeken

37,95
8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

7.9/10

Duurzaamheid

8.1/10

Prijs

7.8/10

Pluspunten

  • Licht gewicht wikkeldeken geschikt om je kindje mee af te drogen
  • Tevens geschikt voor de warme dagen om je kindje heerlijk in te wikkelen
  • Mooie prijs kwaliteitsverhouding

De Koeka wikkelcape is en heerlijke wikkelcape voor na het badderen. Je kunt je baby tijdens het bad ritueel inwikkelen en afdrogen. De Koeka wikkelcape bestaat uit een heerlijk zachte flanellen binnenkant en een mooie wafel katoenen buitenkant. De Koeka wikkelcape is voorzien van een capuchon waardoor je je baby heerlijk kan knuffelen en inpakken in deze wikkeldeken na het badderen. De Koeka Wippelcape is niet alleen te gebruiken voor na het badderen maar ook handig als dekentje in de autostoel of in de kinderwagen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende mooie trendy kleuren. De Wikkelcape heeft een formaat van maar liefst 75 bij 75 cm. Dit maakt dat deze wikkelcape geschikt is als badcape maar ook als deken of wikkeldekentje.

De Koeka wikkelcape is niet zo dik waardoor deze wikkelcape je baby makkelijk kan afdrogen en in alle plooitjes kan komen. Heel handig als je baby net geboren is want dan is het afdrogen een beste klus. Zeer geschikt dus voor na het badderen of als dekentje als het in de zomer een wat koelere dag is. Je kunt de Koeka wikkelcape dus overal mee naar toe nemen. Leg je je baby te slapen in de tuin en is het wat kouder aan het worden kun je deze wikkelcape even over je baby heel leggen, maar ook als je baby in de box ligt en je baby ligt te slapen. Dan kun je deze wikkelcape heerlijk gebruiken als dekentje.

Wij hebben zelf de Koeka Wikkelcape uitgeprobeerd en zijn erg te spreken over de kwaliteit van deze wikkelcape. Door de zachte flanellen binnenkant maakt deze wikkelcape het extra comfortabel voor je baby. En nog een bijkomend voordeel is dat de wikkelcape niet zo dik is waardoor het afdrogen in de plooitjes geen probleem meer is.

Met de Koeka Wikkelcape kun je niet alleen je baby goed afdrogen maar deze wikkelcape is ook te gebruiken voor onderweg in de autostoel of kinderwagen. Als wikkeldeken in de zomer te gebruiken als het wat kouder is.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail