Kidsriver Luieremmer

49,95
8.4

Algemeen

8.3/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.3/10

Pluspunten

  • Geen navulcassettes nodig
  • Neemt alle nare geurtjes weg
  • Stevige luieremmer bak
  • Kunnen genoeg luiers in weggegooit worden

Met de Kidsriver luieremmer zijn vieze geurtjes op de babykamer verleden tijd. Door het speciale afsluit systeem verdwijnen de vieze geurtjes in de Kidriver luieremmer

en kunnen deze niet ontsnappen in de babykamer. Met een kleine handeling verdwijnt de luier in de luieremmer. Je gooit de luier in de opening trekt aan de hendel en de luier verdwijnt in de zak. Nog een heel groot voordeel van de Kidsriver luieremmer is dat je voor deze luieremmer geen aparte navulcassettes  hoeft te kopen. In de luieremmer kunnen gewone afvalzakken. Zo bent u niet meer afhankelijk van de navulcassettes en zijn deze bij de luieremmer dus overbodig.

De Kidsriver luieremmer is 53 cm hoog dit is niet zo hoog maar door de simpele beweging is dit ook niet nodig. Je kunt zelfs de luier weggooien als je je baby in je handen hebt, zo simpel is deze luieremmer. Door een speciaal systeem, waardoor de plastic zak luchtdicht zit afgesloten, zul je merken dat met het verwisselen van de plasticzakken geen nare geurtjes zullen ontsnappen. De luieremmer is voorzien van een hendel, je legt de luier in de emmer je haalt de hendel over en de luier wordt gedeponeerd in de Kidsriver luieremmer weg is de luier. Eenvoudiger kan bijna niet. Is de afvalzak vol met luiers dan doe je de klep omhoog door de knop aan de voorkant van de Kidsriver luieremmer. Deze druk je in en de klep kan omhoog. Haalt de afvalzak eruit en vouw heel eenvoudig weer een nieuw afvalzak in de luieremmer. Als je baby net geboren is kun je ongeveer een week doen met de luieremmer voordat je de afvalzak weer moet verwisselen. Hoe ouder je baby wordt des te groter worden de luiers dus dan kan het iets vaker worden. Het licht helemaal aan het gebruik van de hoeveelheid luiers.

De Kidsriver luieremmer is een luieremmer waarbij je gewone plastic zakken kunt gebruiken. Met deze luieremmer heb je geen nare luchtjes op de babykamer en geen dure navulcassettes nodig.

De Kidsriver luieremmer alleen te verkrijgen in het wit. We hebben ook andere luieremmers als dit niet is wat je zoekt.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail