Nipper Clipper nagelknipper

Adviesprijs € 14,95
8.6

Algemeen Cijfer

8.5/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.7/10

Duurzaamheid

8.5/10

Pluspunten

  • Veilig, kan niet meer fout knippen
  • Met speciale app
  • Met speciaal kijkgat
  • Extra vijltje bijgeleverd

Met de Nipper Clipper kun je de nagels van je kindje knippen zonder dat je je kindje pijn kan doen. Het kan soms een behoorlijke opgave zijn om de nagels van je kindje te knippen. Met de angst dat je in het vlees knip, met de Nipper Clipper kan dit gewoonweg niet meer fout gaan. De speciale nagelknippertje is zo ontworpen dat je niet meer verkeerd kan knippen. Geen stress meer bij ouders en kinderen hoeven het nagelsknippen niet meer als vervelend te ervaren. In de Nipper Clipper zit namelijk een veiligheidskijkgat. Hiermee kun je dus zien waar je knipt in tegenstelling tot de traditionele nagelknippertjes waarbij het het alleen kunt voelen.

De Nipper Clipper knipt de nagels van je kindje als een schaar, waardoor deze niet of nauwelijks geluid maakt bij het knippen. In het begin, als je kindje nog een baby is, heb je daar nog geen last van maar hoe ouder je kinderen worden hoe harder de nagels van je kindje zijn. Met het veiligheidskijkgat kun je precies zien waar je knipt en kun je dus niet meer verkeerd knippen. Ben je klaar met het knippen dan kun je met het speciale nagelvijltje de scherpe nageltjes nog even vijlen. Zit je kindje niet stil bij het nagelknippen, ook daar hebben ze wat op verzonnen. Wat dacht je van de nagelknip app Timmy Tickle baby.

De Timmy Tickle baby app is ontwikkeld voor verschillende leeftijden en is gratis te downloaden op je Iphone of Ipad (let op: wel Engelstalig). Met deze app is het de bedoeling dat je je kindje even afleid is om zo makkelijker de nageltjes van je kindje te knippen. Voor de jongste onder ons is er de Auto Control. Hier imiteert Timmy verschillende soorten groente en fruit. Wanneer je kindje begint met praten is er de Sound Controle. Nu zal Timmy je kindje betrekken bij het maken van geluiden. Als laatste optie is er de Voice Controle hiermee kunnen ouders berichten inspreken om hun kindje aan te moedigen bij het knippen van de nagels.

Met de Nipper Clipper wordt het heel eenvoudig om de nageltjes van je kinderen te knippen. Nooit meer verkeerd kunnen knippen door het veiligheidskijkgat in de Nipper Clipper.

Is dit niet het product wat je zocht wij hebben nog veel meer handige producten op onze site staan. Veel van deze baby producten zijn reeds beoordeeld door ouders onze ervaringsdeskundigen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail