De Bib expresso flessenwarmer maakt het leven een stuk eenvoudiger! Ontdek de nieuwe manier om het flesje van je baby met één hand klaar te maken. Er zijn slechts 30 seconden nodig om het flesje op de juiste temperatuur te brengen dankzij de directe controle van het water. De originele flessenwarmer of magnetron behoren vanaf nu tot het verleden. Een droom wordt werkelijkheid! Heerlijk als je in de nacht eruit moet om een fles te maken. Nu is het echt in een beweging gedaan en hoef je niet meer te wachten op de fles. Door het speciale systeem in deze fles bereider is de babyfles in maar liefst 30 seconden klaar en op temperatuur.

De Bib expresso is een compleet apparaat die de babyfles volledig kan bereiden. Voor optimale hygiëne is de Bib expresso van Beaba uitgerust met een zelfreinigend systeem op basis van stoom wat zorgt voor een grondige reiniging van het apparaat. Het verwarmingselement is te verwijderen waardoor de Bib expresso zo te veranderen is in een ultra compact “bain-marie” systeem om potjes en klaargemaakte flessen op te warmen.  Zodoende is het apparaat makkelijk overal mee naartoe te nemen. De Bib expresso is daarnaast ook nog eens voorzien van een magnetron sterilisator voor drie flessen. En kan tevens gebruikt worden om de flessen makkelijk in op te bergen.

De Bib expresso bestellen? Dat kan bij een van de onderstaande winkels:

Babypark logo Bol logo

De Bib expesso van Beaba is verkrijgbaar in de kleuren Pastel Blue en Pastel Pink dit zijn de zachte pastel kleuren. Voor een meer opvallende flesbereider is de Gipsy en Sorbet waardoor de Bib expresso in elke keuken past. En voor ieder wat wils.

Kenmerken van Bib expresso flesbereider op een rij:

  • Sneller; de fles is in 30 seconden klaar
  • Veiliger; de fles is altijd op de juiste temperatuur dankzij directe controle van het water.
  • Handiger; dankzij de waterstroom wordt de melkpoeder goed opgelost en verkrijgt u een homogene temperatuur.
  • Eenvoudiger; gebruiksvriendelijk, een hand volstaat om de fles klaar te maken.

De Bib expresso is de snelste fles bereider die er is. In 30 seconden maak je een fles klaar fijn als de de nacht eruit moet om je baby te voeden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail