Rockaroo wipstoel en schommelstoel

186
7.3

Algemeen

7.3/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.4/10

Duurzaamheid

7.2/10

Prijs

7.0/10

De Rockaroo wipstoel is de nieuwe generatie onder de wipstoeltjes. Dit babystoel heeft als eigenschap dat deze ook kan schommelen. De Rockaroo biedt een unieke schommelervaring. Heerlijk in slaap vallen of spelen kan in deze schommelstoel. De Rockaroo schommelstoel is zeer compact waardoor je deze baby schommel overal in huis neer kunt zetten. De wipstoel neemt slechts een derde van de ruimte in die een normale wipstoel zou innemen.

Deze schommelstoel, schommelt heen en weer en is in te stellen in 5 verschillende niveaus. Heerlijk rustig tot een actief schommelniveau. Deze wipstoel is zo ontworpen dat je baby heerlijk geborgen zal liggen in deze wipstoel. De positie van de wipstoel kun je zelf instellen, actief is rechtop of in de slaapstand is helemaal plat. Valt je baby in slaap in de wipstoel dan kun je deze eenvoudig in de slaapstand zetten (helemaal horizontaal) en kun je je baby heerlijk laten slapen.

Op de voet van de Rockaroo zit een draaiknop zodat je de wipstoel eenvoudig kan bedienen in de 5 verschillende niveaus. Tevens is er een mogelijkheid om je telefoon of een MP3 speler aan te sluiten zodat je baby zijn of haar gewenste muziek kan horen vanuit voet van de babyschommelstoel uit de geïntegreerde speakers.

De bekleding van deze wipstoel is afneembaar en wasbaar. De 3 speelgoedballetjes die bij deze wipstoel zitten zijn ook afneembaar zodat je kindje lekker kan spelen met de balletjes en je ze later kunt reinigen. Op dit moment is de Rockaroo verkrijgbaar in 3 verschillende bekledingen. De grijze is de classic, de multi plush en de silver plush. Er zit wel prijsverschil in de classic en de andere bekleding. Voor zover wij dit weten is het enige verschil de bekleding van de wipstoel.

Lekker schommelen in deze Rockaroo wipstoel van 4 moms. Automatisch in te stellen met muziek.

Wil je verder lezen over deze schommelstoel of heb je vragen die wij niet kunnen beantwoorden, neem dan een kijkje op de website van de leverancier.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail