Baby Swimmer

Adviesprijs € 13,95
8.4

Algemeen

8.6/10

Kwaliteit

8.7/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.6/10

Pluspunten

  • Makkelijk overal mee naar toe te nemen
  • Lekker ontspannen in het zwembad
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Kan lek raken

Met de baby swimmer heeft je baby zijn hele lichaam vrij om zich in het water te bewegen. Het ziet er wellicht een beetje raar uit, maar de meeste baby’s vinden het heerlijk, omdat ze zo vrij zijn en hun hele lichaam kunnen ontspannen in het water. De baby swimmer is niet alleen geschikt om te gebruiken in het zwembad maar kan ook in het grote bad gebruikt worden. Doordat het lichaam volledig vrij is kan je baby zich vrij door het water bewegen of dit nu voor, achter, naar links of naar rechts is. Daarnaast kan je baby met de baby swimmer, zonder hulp, moeiteloos van de buik op de rug draaien.

De baby swimmer laat het lichaam van je baby heerlijk ontspannen, het geeft hetzelfde gevoel als in de baarmoeder.

De babyswimmer is uitermate geschikt voor onrustige baby’s, hyperactieve baby’s en baby’s die zich overstrekken. De baby zwemkraag geeft je baby weer het gevoel dat het in de baarmoeder zit en zal hierdoor het lichaam helemaal ontspannen. Na het badderen kunnen de meeste baby’s heerlijk slapen vanwege de ontspanning in het lichaam.

Deze zwemkraag is heel eenvoudig in gebruik. De zwemkraag is voorzien van 2 kamers, een grote en een kleinere kamer, die los van elkaar opgeblazen worden. Nu kan op de kleine kamer de kin rusten en de grote zorgt ervoor dat je baby kan blijven drijven op het water. Alle naden zitten aan de buitenkant van de ring dus er zitten geen scherpe randen aan. Eenmaal opgeblazen kun je door de opening het hoofdje van je baby schuiven. Nu kun je je baby samen met de zwemkraag in het zwembad of bad leggen. Let wel op! Laat je baby nooit alleen achter in het bad hoe veilig het er ook uit ziet je zult er altijd bij moeten zijn.

Neem de zwemkraag overal mee naartoe, hij is makkelijk op te blazen en leeg te laten lopen.

Doordat de baby swimmer opgeblazen wordt is hij makkelijk overal mee naar toe te nemen. Dus deze zwemkraag kan ook mee op vakantie. Nu kan je baby overal in het bad of in het zwembad dobberen. De zwemkraag is verkrijgbaar in 2 verschillende maten en vele verschillende kleuren.

Toch niet het product dat je zocht gevonden? Wij hebben nog meer producten die handig zijn voor het zwemmen met je baby. Hier hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen. Bij ieder product zijn er ervaringen terug te lezen.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail