Dapper is het nieuwe label van Schilte. Schilte, een fabriek in IJsselstein, maakt al meer dan 150 jaar meubilair voor scholen en kinderopvang. Deze kennis en ervaring wordt nu gebruikt in de nieuw ontwikkelde meegroei kinderstoel voor de consumentenmarkt.

Met Dapper willen ze graag de eerste stapjes op de consumentenmarkt zetten. De meegroei kinderstoel, die met de uitvalbeugel ideaal als kinderstoel te gebruiken is, is wellicht de eerste stap in een lijn van consumentenproducten. De doelstelling is kwalitatief hoogwaardige producten van hout te produceren voor het jonge kind.

De Dapper Meegroei kinderstoel bestellen? Dat kan bij de onderstaande winkel(s):

De Dapper is een meegroei kinderstoel, die met de uitvalbeugel ideaal als kinderstoel te gebruiken is en is een kwalitatief hoogwaardig product van hout. De Dapper kinderstoel is beschikbaar in 15 verschillende kleuren en je kunt je eigen Dapper kinderstoel creëren.  Dankzij de vierpootsstoel sta je met je voeten onder de stoel i.p.v. tegen de stoel. Zo kan je dichter bij je kindje staan. De Dapper is zelf samen te stellen en  je kunt jouw exemplaar uniek maken door je naam in te laten graveren.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail