Je baby veilig laten slapen kan in de PurFlo babyslaapzak. De PurFlo babyslaapzak is voorzien van afritsbare mouwen. Is het dus een wat warmere periode dan kun je heel eenvoudig de mouwen van deze babyslaapzak afritsen. De buitenkant van deze babyslaapzak is van 100% katoen en de binnenkant is gemaakt van bamboe. Een eigenschap van bamboe is dat het sneller droog, absorbeert beter dan katoen. Daarnaast voelt bamboe super zacht aan en is het daardoor zeer prettig dragen. De vulling van de PurFlo babyslaapzak is gemaakt van Amicor™Pure™ (polyester). De Amicor™Pure™ vulling voorkomt dat zich bacteriën en schimmels kunnen nestelen is anti-huismijt en anti-allergeen.

Bij een goede babyslaapzak wordt er gesproken over TOG waardes. Dit is de isolatiewaarde van de slaapzak. De PurFlo babyslaapzak heeft een TOG waarde gekregen van 2.5. Dit houd in dat als de kamertemperatuur 18 graden is je baby een romper en een katoenen pyjama aanheeft je geen extra dekens meer nodig hebt om je baby lekker warm te houden in de nacht. Dit is een indicatie om te weten voor welke tijd deze slaapzak geschikt is. Natuurlijk is het als ouders heel belangrijk om naar de situatie te kijken en op je eigen gevoel af te gaan wat je kindje nodig heeft. De PurFlo is in elk geval een babyslaapzak die geschikt is voor de herfst, winter en lente.

Met de afritsbare mouwen kun je besluiten dat als de dagen wat minder koud zijn of het op de babykamer warmer is de mouwen van de PurFlo babyslaapzak af te ritsen. Maar ook als je kindje koorts heeft kun je besluiten om de mouwen van de babyslaapzak af te halen zodat je baby zijn of haar warmte goed kwijt kan. Zo kun je dus altijd zelf bepalen of je de slaapzak moet gebruiken met of zonder mouwen.

Krabt je baby in zijn of haar gezichtje dan kun je de mouwen van de PurFlo babyslaapzak heel makkelijk omvouwen. Zo kan je baby niet meer met de scherpe nageltjes in het gezichtje komen. Ligt je baby te slapen in de PurFlo babyslaapzak en heeft het toch een vieze luier dan hoef je niet de hele slaapzak uit te doen. Er zit aan de onderkant een speciale opening zodat je je baby makkelijk kan verschonen zonder de hele babyslaapzak uit te moeten doen. Bij de nek van je baby is er rekening gehouden met de rits. Deze is netjes weggewerkt zodat je baby geen last heeft van de rits van de babyslaapzak. Dit geld ook bij de afritsbare mouwen die zijn ook netjes weggewerkt. De PurFo babyslaapzak is verkrijgbaar vanaf 60 cm tot 110 cm.

De PurFlo babyslaapzak is een heerlijke veilige slaapzak voor de lente, herfst en de winter. Met afritsbare mouwen zodat je zelf kan bepalen wat je baby nodig heeft. De Amicor™Pure™ vulling van de PurFlo babyslaapzak voorkomt dat zich bacteriën en schimmels kunnen nestelen is anti-huismijt en anti-allergeen.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail