Angelcare Pedaalluieremmer

Adviesprijs € 39.95
7.8

Algemeen

8.0/10

Kwaliteit

8.3/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Duurzaamheid

7.3/10

Prijs

7.5/10

Pluspunten

  • Hoge luieremmer daardoor hoef je niet te bukken
  • Te bedienen met 1 hand
  • Echt geurloos door speciale navulcassettes

Minpunten

  • Kan alleen gebruiken met navulcassettes

De Angelcare pedaalluieremmer de luxe is een luieremmer waarbij je handen vrij blijven. Hierdoor hoef je je baby niet los hoeft te laten als je de luier van je baby weg wilt gooien. Met een druk op het voetpedaal zal de luieremmer open gaan. Door de speciale plastic zak in deze luieremmer zul je merken dat als je de luieremmer open doet om een luier weg te gooien er geen nare luchtjes uit de luieremmer komen. De cassettes die in de Angelcare pedaalluieremmer gaan zullen ongeveer 1 maand meegaan. Hierdoor kun je zo’n 168 luiers (maat 2) in weggooien voor je de zak moet verwijderen.

Door de grote inhoudt van deze pedaal luieremmer bespaar je jezelf onaangename luchtjes en eindeloze ritjes naar de prullenbak. Hoeveel luiers er in de luieremmer gaan is natuurlijk afhankelijk van de maat van de luier. Dit ligt gemiddeld tussen de 16 en 38 luiers. Zit de Angelcare pedaalluieremmer vol? Maak je eenvoudig de luieremmer open door een knop aan de voorkant van de emmer. Je snij je de zak los van de cassette en maak je een knoop in de zak. Nu is de luieremmer weer klaar voor een nieuwe ronde luiers. Dit systeem is zo goed doordacht dat deze cassettes 4 maal minder verbruik van plastic hebben dan reguliere luieremmers.

De Angelcare luieremmer is super gebruiksvriendelijk en door iedereen makkelijk te gebruiken. Iedere pedaalluieremmer is voorzien van 1 cassette, dus voor 1 maand luiers. De cassettes zijn eenvoudig bij een aantal online winkels te verkrijgen dus u zult nooit zonder hoeven te zitten.De Angelcare pedaalluieremmer is uitgevoerd in het wit met een mintgroen pedaal. De Angelcare pedaalluieremmer is dus geschikt voor iedere babykamer. Zit je omhoog met de cassette en heb je  deze niet op tijd besteld online is het ook mogelijk de cassettes te gebruiken van de HEMA.

De Angelcare pedaalluieremmer is te gebruiken ook als je je baby in je handen hebt. Je hebt altijd 1 hand vrij om de luiers weg te gooien. De Angelcare pedaalluieremmer is gegarandeerd geurloos. Door het speciale systeem en de zakken die gebruikt worden voor deze luieremmer.

Is dit toch niet de luieremmer die je zocht? Wij hebben nog meer artikelen over verschillende merken luier emmers. Deze zijn inmiddels ook voorzien van verschillende ervaringen van ouders.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail