Silly Billyz vlek werkende slab

Adviesprijs v.a. 6.95
8.4

Algemeen

8.4/10

Kwaliteit

8.5/10

Gebruiksgemak

8.5/10

Duurzaamheid

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

  • Geen vieze slabben meer
  • In de wasmachine of onder de kraan te wassen
  • Super snel droog
  • Ook met handige mouwen van nylon

Silly Billyz de wonderslab die vlekbestendig is. Het werkt echt! Alle vlekken gaan er uit op 40 graden in de machine of zelfs uitspoelen onder de kraan drogen en klaar! De unieke Silly Billys slabben zijn gemaakt van Comfy Fleece. De unieke Silly BillyzTM slabbetjes zijn hierdoor vlek werend, waterdicht en snel drogend! Ze bieden een optimale bescherming van de kleding van het kindje en zijn nog leuk om te zien ook.

Met Silly Billyz, nooit meer een vieze slab, handig onder de kraan schoon te maken, snel droog…

Alle Silly BillyzTM slabbetjes zijn van uitstekende kwaliteit waardoor deze slabben kleurvast zijn en niet zullen pillen. De voorkant van de slab is gemaakt van de Comy Fleece en de achterkant is gemaakt van waterdichte nylon. Heb je een slab met mouwen is deze ook van nylon, waardoor dit een slab is die makkelijk aan en uit getrokken kan worden. De slab is hierdoor, naast heerlijk eten aan tafel, ook zeer geschikt om aan te trekken als je bijvoorbeeld gaat knutselen. De Silly Billyz kan men na gebruik zelfs gewoon schoonspoelen onder de kraan, laten drogen (gaat razend snel!) en opnieuw gebruiken. Op 40 graden in de machine gaan alle vlekken er gegarandeerd uit! Dus nooit meer een groezelige slab.

 

De Silly BillyzTM slabbetjes kunnen gewoon in de droger. De Silly BillyzTM slabbetjes zijn er zowel zonder als met waterdichte Nylon mouwen en verkrijgbaar in talrijke trendy kleuren.

Voordelen in het kort even op een rij van de Silly Billyz super slabben:

– Vlek werend en sneldrogend Fleece of katoen
– Waterdichte nylon achtenkant zonder PVC!
– Verstelbare sluiting, zonder gevaarlijke koordjes!
– Absoluut scheurvrije nylon achterkant en mouwen
– Extra zacht en comfortabel voor de kleine
– Kleuren blijven mooi!
– Kunnen in wasmachine en droger
– Verkrijgbaar in 4 modellen met en zonder mouwen.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in een superzachte fleece of katoenen velours met een snuggle halslijn.

Is dit toch niet de slab die je zocht? Wij hebben nog meer slabben op de site staan waar bij inmiddels al vele ervaringen van ouders hebben mogen ontvangen. Zo wordt het makkelijker om een juiste keuze te maken

FacebooktwittermailFacebooktwittermail