Boon Opvouwbaar babybadje

7.3

Algemeen

7.5/10

Kwaliteit

7.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Duurzaamheid

7.5/10

Prijs

6.5/10

Met het Boon Naked opvouwbaar babybadje heb je altijd een babybadje bij de hand. Ben je klaar dan vouw je dit badje heel snel op en kun je hem opbergen. Voor ouders die geen bad of weinig ruimte hebben is dit babybadje uitermate geschikt. Een stijlvol babybadje dat meegroeit met je baby, want hij is lang te gebruiken. Als je baby net geboren is kun je de bodem van dit babybadje omhoog zetten aan een kant waardoor het hoofdje van je baby boven water blijft. Dit maakt het Boon Naked opvouwbaar babybadje bijzonder, want je hebt dus alleen het babybadje nodig en geen extra accessoires zoals bij andere babybadjes het geval is.

Gebruik van het Boon Naked babybadje vanaf de geboorte:

Ga je het Boon Naked opvouwbare babybadje gebruiken vanaf de geboorte van je baby dan kun je de onderkant van het babybadje omhoog zetten. Dit zorgt ervoor dat je baby iets omhoog ligt waardoor het hoofdje van je baby boven water blijft. Dit is de lig stand van het opvouwbare babybadje. Hierdoor heb je geen extra accessoires meer nodig maar alleen dit babybadje. Nu heb je je handen vrij om je baby heerlijk te badderen. Deze stand is te gebruiken totdat je baby wil gaan zitten. Wij koppelen hier bewust geen leeftijd aan vast omdat dit voor iedere baby anders is.

Gebruik van het Boon Naked babybadje als je kindje kan zitten:

Kan je kindje zelfstandig zitten, dit is voor ieder kind anders, dan kun je de bodem naar beneden plaatsen en kun je gebruik maken van het hele babybadje. Nu kan je kindje heerlijk spelen en heeft het genoeg ruimte om te spelen. Je hoeft niet bang te zijn dat je baby uitglijdt door de speciale bodem van dit babybadje. Wel is het belangrijk altijd bij je kindje te zijn als het in het badje zit.

Doordat het een makkelijk opvouwbaar babybadje is, is dit badje overal mee naar toe te nemen. Dus hij is niet alleen te gebruiken in de douchecabine maar ook in de tuin of op vakantie. Nu kun je overal je babybadje meenemen. Heb je een groot bad in huis dan kun je hem hier inzetten totdat je kindje oud genoeg is om over te gaan naar het grote bad. Het Boon Naked opvouwbaar babybadje bespaart je ook een hoop water, want het heeft niet zo veel water nodig om te vullen. Tevens is dit babybadje BPA vrij en vrij van Phtalaten en PVC.

“Het Boon Naked opvouwbaar babybadje groeit met je baby mee. Door zijn unieke bodem is dit babybadje te gebruiken vanaf de geboorte en te gebruiken tot je kindje oud genoeg is voor het grote bad. Ideaal voor thuis maar ook voor onderweg omdat deze opvouwbaar is.”

Heb je vragen over het Boon Naked opvouwbaar babybadje die wij niet kunnen beantwoorden dan kun je je vraag stellen aan de leverancier van dit babybadje.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail