Babydobber

Adviesprijs € 69
7.7

Algemeen

7.9/10

Kwaliteit

8.1/10

Gebruiksgemak

7.8/10

Duurzaamheid

7.9/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • Je hebt je handen vrij in het zwembad
  • Kan niet omvallen
  • Je kindje blijft in de juiste positie zitten
  • Geen beperking in het water

Minpunten

  • Is wat onhandig meenemen

Met de babydobber kan je baby veilig dobberen in het water zonder dat je baby kan omkieperen. Met de babydopper wordt je baby niet beperkt in zijn bewegingsvrijheid in het water en kan het heerlijk ronddobberen zonder dat je baby kan omvallen in het water. Natuurlijk is het belangrijk dat er altijd ouderlijk toezicht blijft. Doordat de babydopper van kunststof (polypropyleen compound (PP-C) gemaakt is kan de drijfring niet lek raken en heeft het dus een lange levensduur. Dit product is vervaardigd in Nederland en heeft alle veiligheidskeurmerken die nodig zijn om veilig het water in te gaan met je baby.

Door zijn special vorm zal de babydopper het hoofdje en de rug van je baby goed ondersteunen. Je kan zwemmen met je baby zonder dat je je baby constant hoeft vast te houden. Zo heb je je handen even vrij om met je baby te spelen in het water. De babydobber bestaat uit 4 delen die makkelijk in elkaar te klikken zijn, eenmaal in elkaar is het makkelijk dit zo te houden. De zitting en de ring zijn makkelijk los te halen waardoor de dobber ook makkelijk te vervoeren is als je bijvoorbeeld naar het zwembad gaat.

De babydobber is 1,8 kilogram en is dus zeer licht, eenmaal in het water zal de dobber zich voor een deel vullen met water waardoor hij zeer stabiel wordt. Volledig gevuld zal de dobber ongeveer 10 kilogram wegen ondanks dat is alsnog makkelijk te legen. De drijfring heeft een diameter van 59 cm en is 58 cm hoog. De Babydobber is geschikt voor baby’s die net kunnen zitten tot ongeveer 11 kilogram.

“De babydobber is een drijfring speciaal voor baby’s om mama’s en papa’s de kans te geven om vrij met hun baby te kunnen zwemmen. Nu kan je heerlijk met je baby spelen in het zwembad en contact houden met je baby”.

Voor de babydobber is een speciale uitgebreide handleiding gemaakt. Hij is alleen te verkrijgen in het wit met een blauwe zitting.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail