Duukies zwemsokken

23.90
6.4

Algemeen

6.5/10

Kwaliteit

6.0/10

Gebruiksgemak

6.5/10

Duurzaamheid

6.0/10

Prijs

7.0/10

Pluspunten

  • In verschillende maten verkrijgbaar
  • Zit heel comfortabel bij goed aansluiten
  • Leuk en trendy design

Minpunten

  • Vallen wat ruim en breed, voor hele smalle voetjes wellicht minder geschikt

Met de Duukies beachsocks zwemsokken wordt het uitglijden op gladde vloeren in bijvoorbeeld een zwembad onmogelijk. Het probleem is bij iedere ouder met jonge kinderen wel bekend. Het uitglijden op die ongelooflijke gladde vloeren in een zwembad. Nu zijn er Duukies zwemsokken ontwikkeld speciaal voor de voetjes van je kindje om te voorkomen dat hij of zij uit kan glijden op de gladde vloer in bijvoorbeeld een zwembad. De Duukies beachsocks zijn namelijk voorzien van een speciale flexibele antislip zool.

De Duukies beachsocks zijn licht van gewicht en nemen geen water op zodat ze niet zwaar zullen aanvoelen in het water of daarbuiten. De Duukies zwemsokken hebben een heel goede pasvorm waardoor je kindje al snel niet meer in de gaten heeft dat hij of zij iets aan de voeten heeft. Je kindje kan met de Duukies zwemsokken gewoon het water in en ermee zwemmen.

De Duukies beachsocks zwemsokken zijn er in verschillende leuke en aantrekkelijke designs zodat je kindje deze stoere zwemsokken gewoon aan zal houden met het bezoekje aan het zwembad. De Dukkies zwemsokken zijn ook zeer geschikt voor ruimtes met bijvoorbeeld een vieze vloer waar je kindje beter niet kan lopen zonder iets aan zijn of haar voetjes te hebben. Denk aan de zwembaden die je bezoekt tijdens de zomer op vakantie of bijvoorbeeld het strand.

Met deze sokjes zijn de voetjes van je kindje beter beschermd. De Duukies beachsocks zwemsokken zijn gemaakt van nylon en neopreen (hetzelfde materiaal als waar de wetsuits van gemaakt zijn) hierdoor zullen de zwemsokken heel snel drogen.

Niet alleen zal deze zwemsok voorkomen dat je kindje uitglijdt in het zwembad maar zal het ook de voet van je kindje beschermen tegen vieze vloeren. Ideaal voor de kwetsbare voetjes van je kindje.

De Duukies beachsocks zwemsokken zijn voorzien van een elastische band aan de bovenkant zodat je deze zwemsok volledig kan aansluiten aan het voetje van je kindje. Hierdoor zat de sok niet zomaar uit gaan met zwemmen. Door deze elastische band zal er als je naar het strand gaat geen zand in komen dit voorkomt schuren in de sokken. De Duukies beachsocks zwemsokken zijn verkrijgbaar in verschillende trendy designs en verschillende maten. De Duukies beachsocks zwemsokken zijn verkrijgbaar vanaf maat 20 tot maat 35.

De Duukies beachsocks zwemsokken zijn door zijn speciale antislip ideaal in zwembaden tegen het uitglijden op de gladde vloer. Ook ideaal voor op het strand voor bescherming van de kwetsbare voetjes van je kindje.

Even in het kort…

  • De Duukies beachsocks voorkomen uitglijden op gladde vloeren
  • Beschermen de voetjes van je kind
  • Geen zand of viezigheid tussen de teentjes
  • Sluit goed aan het voetje van je kind
  • Trendy en leuke designs
  • Vanaf maat 20 tot maat 35
FacebooktwittermailFacebooktwittermail